De Nieuwe Kaai

Assistentiewoningen

De-Nieuwe-Kaai-woonzorgcentrum-Turnhout-Vulpia

Wonen aan de jachthaven

In assistentiewoningen De Nieuwe Kaai woont u met zicht op de jachthaven van Turnhout. U geniet niet alleen van de stad vlakbij, maar profiteert ook van het mooie uitzicht op de passerende boten en het wijdse landschap. Op zoek naar een assistentiewoning waar het comfortabel wonen is en waar levenskwaliteit voorop staat? U hebt het perfecte plekje gevonden in Turnhout. 

De-Nieuwe-Kaai-woonzorgcentrum-Turnhout-Vulpia

Kwaliteitszorg

In De Nieuwe Kaai woont u volledig zelfstandig. Toch staat u er niet alleen voor: een handig oproepsysteem laat u toe om in noodgevallen snel en eenvoudig contact op te nemen met het woon- en zorghuis binnen hetzelfde gebouw. Er is dus 24/7 verpleegkundige permanentie voorzien. We denken ook graag mee over oplossingen wanneer u nood heeft aan extra zorg. Voelt u na verloop van tijd dat zelfstandig wonen toch wat zwaar wordt? Dan bent u uiteraard welkom in het woon- en zorghuis. Dan bekijken we samen de mogelijkheden en krijgt u zo nodig voorrang bij een eventuele opname.

Heel wat te beleven 

Turnhout leeft, dat merkt u snel. Het centrum op wandelafstand heeft vier seizoenen lang heel wat te bieden en cultureel komt u in de Warande ruimschoots aan uw trekken.

vrouw leest krant in woonzorgcentrum

Nestel u op een terrasje van een leuke horecazaak, ga een middagje shoppen in de winkelstraat of trek naar het 14de eeuwse Begijnhof. Trouwens, niet enkel de buurt bruist, de activiteitenkalender in het woon- en zorghuis moet daar niet voor onderdoen. 

U bent steeds welkom in het naburige woon- en zorghuis  ‘Aan de Kaai’ op amper 200 meter van De Nieuwe Kaai. Hier kan u mee aan tafel schuiven om te genieten van de dagverse keuken of kunt u er terecht voor een knipbeurt en babbel bij de kapper.

Geregeld trekken de medewerkers en bewoners van het woon- en zorghuis er ook op uit. Sluit gerust aan! Een wandeling langs het kanaal, een uitstapje naar de zoo of het Speelkaartenmuseum. Het zijn maar enkele voorbeelden van de veelvuldige uitstapjes. 

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw noden en zorgt voor een comfortabele leefomgeving. 

 • Verpleging 

 • Verzorging

 • Kinesitherapie

 • Ergotherapie

 • Manicure en pedicure

 • Verpleging voor bewoners met dementie

Faciliteiten

In deze fijne omgeving staat gezelligheid en een kwalitatief zorgaanbod centraal. De faciliteiten voldoen aan al uw noden:

 • Kiné-ruimte 

 • Kapsalon 

 • Cafetaria

 • Zonneterras

 • Privétuin met petanque baan

Klik op de foto's voor een presentatie

Contacteer ons

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 014 70 20 00

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Antwerpen Arthur
Turnhout De Nieuwe Kaai
Zoersel Halmolen
Stabroek Villa ter Molen

Nieuwtjes

Volg ons op Facebook

Bekijk onze nieuwtjes