De Nieuwe Kaai

Assistentiewoningen

De-Nieuwe-Kaai-woonzorgcentrum-Turnhout-Vulpia

Waarom kiezen voor een assistentiewoning in Turnhout?

Heeft u plannen om te verhuizen naar een woning waar u op een prettige wijze oud wordt? Dan is een assistentiewoning of serviceflat in Turnhout een uitstekende keuze. Het is dé plek om comfortabel te wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Maak daarom een keuze uit een van de 13 appartementen die Vulpia voor u in de aanbieding heeft.

De-Nieuwe-Kaai-woonzorgcentrum-Turnhout-Vulpia

Wat zijn de voordelen van een assistentiewoning van De Nieuwe Kaai in Turnhout?

Er zijn veel goede redenen waarom u zou verhuizen naar een assistentiewoning. Vulpia zet enkele voordelen van een assistentiewoning in Turnhout voor u op een rij:

 • U woont uiterst comfortabel in een appartement met zorg, winkels en andere voorzieningen binnen handbereik.

 • In de nabije omgeving van onze serviceflats in Turnhout zijn allerlei leuke uitstapjes te maken.

 • U vertoeft in een levendige buurt waar jong en oud elkaar voortdurend treffen.

 • U profiteert van genoeg privacy, maar er is ook volop ruimte voor sociale contacten.

Schrijf u in voor een assistentiewoning in Turnhout.

Verhuist u bij voorkeur naar een appartement zónder dat u inlevert op comfort, maar wel met zorg in de buurt? Ga dan voor een assistentiewoning en verzeker u van mooie jaren in een schitterende omgeving. We zien uw inschrijving omtrent een serviceflat in Turnhout graag tegemoet en hopen u binnenkort te verwelkomen in een van onze luxe appartementen. Heeft u vragen over een van onze assistentiewoningen? Neem gerust contact met ons op.


vrouw leest krant in woonzorgcentrum

Nestel u op een terrasje van een leuke horecazaak, ga een middagje shoppen in de winkelstraat of trek naar het 14de eeuwse Begijnhof. Trouwens, niet enkel de buurt bruist, de activiteitenkalender in het woon- en zorghuis moet daar niet voor onderdoen. 

U bent steeds welkom in het naburige woon- en zorghuis  ‘Aan de Kaai’ op amper 200 meter van De Nieuwe Kaai. Hier kan u mee aan tafel schuiven om te genieten van de dagverse keuken of kunt u er terecht voor een knipbeurt en babbel bij de kapper.

Geregeld trekken de medewerkers en bewoners van het woon- en zorghuis er ook op uit. Sluit gerust aan! Een wandeling langs het kanaal, een uitstapje naar de zoo of het Speelkaartenmuseum. Het zijn maar enkele voorbeelden van de veelvuldige uitstapjes. 

"Het zicht op de jachthaven maakt me gelukkig."

Bewoner van De Nieuwe Kaai

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw noden en zorgt voor een comfortabele leefomgeving. 

 • Verpleging 

 • Verzorging

 • Kinesitherapie

 • Ergotherapie

 • Manicure en pedicure

 • Verpleging voor bewoners met dementie

Faciliteiten

In deze fijne omgeving staat gezelligheid en een kwalitatief zorgaanbod centraal. De faciliteiten voldoen aan al uw noden:

 • Kiné-ruimte 

 • Kapsalon 

 • Cafetaria

 • Zonneterras

 • Privétuin met petanque baan

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze assistentiewoningen of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 014 70 20 00

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.