Arthur

Assistentiewoningen

woon- en zorghuis Arthur antwerpen

Waarom kiezen voor een assistentiewoning in Antwerpen?

Heeft u plannen om te verhuizen naar een woning waar u op een prettige wijze oud wordt? Dan is een assistentiewoning of serviceflat in Antwerpen een uitstekende keuze. Het is dé plek om comfortabel te wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Maak daarom een keuze uit een van de 30 appartementen die Vulpia voor u in de aanbieding heeft.

Arthur-woonzorgcentrum-Antwerpen-Vulpia

Wat zijn de voordelen van een assistentiewoning van Arthur in Antwerpen?

Er zijn veel goede redenen waarom u zou verhuizen naar een assistentiewoning. Vulpia zet enkele voordelen van een assistentiewoning in Arthur voor u op een rij:

 • U woont uiterst comfortabel in een appartement met zorg, winkels en andere voorzieningen binnen handbereik.

 • In de nabije omgeving van onze serviceflats in Antwerpen zijn allerlei leuke uitstapjes te maken.

 • U vertoeft in een levendige buurt waar jong en oud elkaar voortdurend treffen.

 • U profiteert van genoeg privacy, maar er is ook volop ruimte voor sociale contacten.

Heel wat te beleven 

In de buurt valt heel wat te beleven. Een dagje shoppen op de Meir of genieten van een terrasje in de buurt rond de Kathedraal? Met het openbaar vervoer om de hoek of de typische Antwerpse Velokes op 50 meter van het huis, bent u zo op uw bestemming.  Maar ook de eigen wijk, pal aan de Brederodestraat, heeft heel wat toffe winkels in petto. Dankzij onze ondergrondse parking spreekt u makkelijk af met vrienden en familie.

Weet dat u ook steeds kunt deelnemen aan de talrijke activiteiten die in het woon- en zorghuis plaatsvinden.

Schrijf u in voor een assistentiewoning in Antwerpen.

Verhuist u bij voorkeur naar een appartement zónder dat u inlevert op comfort, maar wel met zorg in de buurt? Ga dan voor een assistentiewoning en verzeker u van mooie jaren in een schitterende omgeving. We zien uw inschrijving omtrent een serviceflat in Antwerpen graag tegemoet en hopen u binnenkort te verwelkomen in een van onze luxe appartementen. Heeft u vragen over een van onze assistentiewoningen? Neem gerust contact met ons op.

"Middenin de stad wonen? Dan valt er altijd iets te beleven!"

Bewoner van Arthur

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving.

 • Ergotherapie

 • Kinesitherapie

 • Verpleging van bewoners met dementie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Kapsalon 

 • Cafetaria

 • Schoonheidssalon

 • Kiné ruimte 

 • Pedicure en manicure

 • Fitness

 • Ondergrondse garage

 • Velokes op 50m

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze assistentiewoningen of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 03 216 80 10

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.