Halmolen

Assistentiewoningen

Halmolen-woonzorgcentrum-Zoersel-Vulpia

Genieten temidden de natuur 

Wilt u in een bosrijke omgeving wonen, terwijl ook het centrum nabij is en u prinsheerlijk kan vertoeven? Dan is een assistentiewoning van Halmolen echt iets voor u. Dit mooie en moderne complex in Halle-Zoersel werd volledig gebouwd op maat van ouderen. De omgeving heeft een warme sfeer waar u zich meteen welkom voelt.

Bos Zoersel Halmolen

Even de deur uit en hop, u snuift onmiddellijk de natuur op temidden het Drijhoekbos. Ontspant u graag op een sfeervol terras, of legt u graag eens een kaartje in de recreatieruimte van het woon-en zorghuis? Perfect mogelijk en de oude houten staakmolen is nooit veraf.

De assistentiewoningen van Halmolen zijn gelegen temidden een rustige omgeving, maar ook het centrum van Halle-Zoersel is te voet te bereiken. Troeven in overvloed! 

De zekerheid van zorg 

Door de aanwezigheid van een woon- en zorghuis en het verplegend personeel, geniet u steeds van de beste zorgen. Een handig oproepsysteem laat u toe snel contact op te nemen, terwijl u toch volledig zelfstandig uw leven in handen heeft. Een gerustellend gevoel. 

Heel wat te beleven 

Weet dat u ook steeds kunt deelnemen aan de talrijke van activiteiten die in het woon- en zorghuis plaatsvinden. Maar net zo goed trekt u naar Het Boshuisje, ooit het decor van een boek van Conscience. Of waarom niet even passeren op het levendige dorpsplein van Halle? Binnenshuis activiteiten meepikken? Kaarten, een thé dansant, quizzen of het kerstfeest bijwonen? We reserveren met plezier een plaatsje voor u. Nee, stil valt het nooit, maar toch is er voldoende ruimte voor privacy.

"Ik geniet met volle teugen van de warme sfeer die hier heerst."

Bewoner van Halmolen

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt gestimuleerd. Ons ruim zorgaanbod voldoet aan al uw noden en zorgt voor een comfortabele leefervaring. 

 • Ergotherapie

 • Aromatherapie

 • Kinesitherapie

 • Sociale assistentie 

 • Dementieverpleging

 • Psychiatrische verpleging

 • Psychotherapie

Faciliteiten

In deze fijne omgeving staat luxe en een kwalitatief zorgaanbod centraal. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Fitnessruimte

 • Ontspanningsruimte

 • Kapsalon 

 • Manicure/pedicure

 • Cafetaria/bar

 • Terras

 • Privétuin

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze assistentiewoningen of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 03 380 12 00

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Antwerpen Arthur
Turnhout De Nieuwe Kaai
Stabroek Villa ter Molen