Aan de Kaai

Woonzorgcentrum

Woon- en zorghuis Aan de Kaai: uw tuin was nog nooit zo groot.

Op een steenworp van het centrum van Turnhout, aan de prachtige jachthaven ligt het mooie woon- en zorghuis Aan de Kaai. Hier heerst een aangename en gemoedelijke sfeer. Het huis heeft een stijlvolle uitstraling, met ruime gangen en lichte kamers op parketvloer. Hier komt u volledig tot rust.  Het huis heeft een zeer mooie brasserie met bar, verschillende recreatieve binnenruimtes en een prachtig groot terras met zicht op de natuur. Dit huis is een pareltje.

Vrouw leest krant met koffie en een koek

Ons woonzorgcentrum in Turnhout

Aan de Kaai is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Turnhout ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Turnhout zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Turnhout om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Turnhout. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Turnhout geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Naast zorg in ons rusthuis te Turnhout bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Ons kapsalon is een van de meest drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een verblijf in woonzorgcentrum Aan de Kaai Turnhout! 

Bekijk onze brochure

Ontdek alles over wonen Aan de kaai in Turnhout

Uw wens, onze zorg

Bij ons is er ruimte voor uw noden en vragen. De huiselijke omgeving voelt aan als een gezellige thuis waar zowel onze medewerkers als de medebewoners ervoor zorgen dat u zich meteen welkom voelt. Hier wordt u gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. 

Elke bewoner kan in Aan de Kaai rekenen op onze kwalitatieve comfortzorg en activiteiten op maat. Via onze gebruikersraad gaan we graag in dialoog met de bewoners en familie om zo onze zorgverlening continu te verbeteren, naar persoonlijke ervaringen te polsen en hieruit verder te evolueren. Hier krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn en wordt er rekening gehouden met uw noden en wensen. Elke bewoner kan rekenen op onze professionele zorg in ons warm huis.

dementie vrouw

"De kindjes zien spelen geeft me altijd een goed gevoel!"

Bewoner van Aan de Kaai
Vrouw leest krant

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

 • Woon- en zorghuis 

Zorgaanbod

Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw noden en zorgt voor een comfortabele leefomgeving. 

 • Verpleging

 • Verzorging 

 • Kinesitherapie

 • Ergotherapie

Faciliteiten

In deze fijne omgeving staat luxe en een kwalitatief zorgaanbod centraal. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Brasserie met stijlvolle lounge met open haard

 • Ontspanningsruimte 

 • Kiné-ruimte 

 • Kapsalon 

 • Manicure/pedicure

 • Privétuin

 • Ruim zonneterras

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 014 40 22 00

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.