Aan de Kaai

Woonzorgcentrum

aan de Kaai woon- en zorghuis

Woon- en zorghuis Aan de Kaai,
alles kortbij

Op een steenworp van het centrum van Turnhout, aan de prachtige jachthaven ligt het mooie woon- en zorghuis Aan de Kaai. Hier heerst een aangename en gemoedelijke sfeer. Het huis heeft een stijlvolle uitstraling, met ruime gangen en lichte kamers op parketvloer. Hier komt u volledig tot rust.  Het huis heeft een zeer mooie brasserie met bar, verschillende recreatieve binnenruimtes en een prachtig groot terras met zicht op de natuur. Dit huis is een pareltje.

Vrouw leest krant met koffie en een koek

"De kindjes zien spelen geeft me altijd een goed gevoel!"

Bewoner van Aan de Kaai
Vrouw leest krant

Uw wens, onze zorg

Bij ons is er ruimte voor uw noden en vragen. De huiselijke omgeving voelt aan als een gezellige thuis waar zowel onze medewerkers als de medebewoners ervoor zorgen dat u zich meteen welkom voelt. Hier wordt u gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. 

Elke bewoner kan in Aan de Kaai rekenen op onze kwalitatieve comfortzorg en activiteiten op maat. Via onze gebruikersraad gaan we graag in dialoog met de bewoners en familie om zo onze zorgverlening continu te verbeteren, naar persoonlijke ervaringen te polsen en hieruit verder te evolueren. Hier krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn en wordt er rekening gehouden met uw noden en wensen. Elke bewoner kan rekenen op onze professionele zorg in ons warm huis. Ook mensen met dementie krijgen hier de beste zorgen. Er worden bijvoorbeeld aparte activiteiten zoals muziektherapie georganiseerd, wat zeer geapprecieerd wordt door de familie.

dementie vrouw

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

 • Woon- en zorghuis 

Zorgaanbod

Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw noden en zorgt voor een comfortabele leefomgeving. 

 • Verpleging

 • Verzorging 

 • Kinesitherapie

 • Ergotherapie

Faciliteiten

In deze fijne omgeving staat luxe en een kwalitatief zorgaanbod centraal. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Brasserie met stijlvolle lounge met open haard

 • Ontspanningsruimte 

 • Kiné-ruimte 

 • Kapsalon 

 • Manicure/pedicure

 • Privétuin

 • Ruim zonneterras

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 014 40 22 00

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Antwerpen Arthur
Kalmthout Beukenhof
Mechelen De Linde
Turnhout De Nieuwe Kaai
Antwerpen De Veldekens
Zoersel Halmolen
Stabroek Villa ter Molen

We hopen voor 2021 elkaar te kunnen ontmoeten, handen reiken, verbonden zijn

Volg ons op Facebook

2020 Was een rollercoaster,  een jaar van onverwachte gebeurtenissen,  vol uitdagingen én verstilling. Tegelijk bracht 2020 ons de tijd om stil te staan bij de kleine dingen en de mooie initiatieven van familie, vrijwilligers, van iedereen die zich betrokken voelt bij onze bewoners.

Ondertussen zijn er voorzichtige positieve ontwikkelingen;  een vaccin  is onderweg, we zijn hoopvol voor 2021. Toch zullen we onze inspanningen nog een tijd moeten volhouden. Maar samen komen we er zeker door!