Aan de Kaai

Woonzorgcentrum

Ruim activiteitenaanbod

In Aan de Kaai houden we onze bewoners graag actief, we bieden dan ook een ruime activiteitenkalender aan. In de gemeenschappelijke ruimtes worden regelmatig muziek- of bewegingsactiviteiten georganiseerd. Dagelijks nodigt de kinesist u uit om in beweging te blijven in onze goed uitgeruste kiné ruimte. Onze eigen kapster zorgt ervoor dat u er piekfijn uitziet en u kan wekelijks bij de pedicure en manicure terecht. 

Ook gezelschapsspelen, kookateliers en biljart zijn hier populair. Hier heerst een gemoedelijke sfeer. De bewoners hebben veel onderling contact en onze eigen huiskrant ‘Kaai-tof’ wordt met plezier gelezen. 

Of houdt u meer van een wandeling? De groene omgeving langs het kanaal biedt heel wat mogelijkheden. Daarnaast trekken we er geregeld op uit naar een museum, de cinema of een concert. Ook op de kermis zien ze ons graag komen, en in Averbode zijn we al zeker bekend. Voldoende mogelijkheden, en we doen er dan ook alles aan om u vitaal en energiek te houden.

Culinaire verwennerij is in Aan de Kaai nooit veraf. De chef verzorgt dagelijks een gezonde dagmenu en wisselt graag af met regionale gerechten. Onze keuken wordt ten zeerste geapprecieerd door onze bewoners en hun familie.

In Aan de Kaai is er ook een kinderdagverblijf gevestigd. De interactie met de kinderen brengt heel wat dynamiek met zich mee en doet onze bewoners opfleuren.

bewoners aan tafel en praten

Wij zorgen niet alleen voor voldoende variatie, wij houden ook rekening met bepaalde diëten (hoge bloeddruk, diabetes, …). Wij serveren dagelijks witte of rode wijn en lekkere tafelbieren. Schuif gerust aan bij de nieuwjaarsbrunch, onze mosselsouper of bij een andere themamaaltijd. In de lounge kunt u zelfs à la carte eten. Hier wordt goed getafeld en geleefd!

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 014 40 22 00

::open_description::