Aan de Kaai

Woonzorgcentrum

Aanbod

In Aan de Kaai komt u meteen thuis: het huis is warm en luxueus aangekleed zodat u zich meteen welkom voelt. Onze faciliteiten stralen warmte uit.  U bent van harte welkom in onze stijlvolle brasserie, waar u samen met uw familie kan genieten van onze dagverse keuken. Naast de brasserie is ook een mooie lounge met open haard waar u met plezier van een aperitief kan genieten.

vrouw drinkt koffie in zetel

De 82 stijlvolle kamers (+/- 44m²) bieden een thuis aan één of twee bewoners en meten rond de 44m². Iedere kamer heeft een ergonomisch bed, een flatscreen-tv, een kluis en een ijskast. De ruime badkamer heeft een inloopdouche en dubbele lavabo.

U bent uiteraard volledig vrij om uw kamer naar uw eigen smaak aan te kleden, ook de eikenhouten parketvloer zal u ongetwijfeld bekoren! ‘s Avonds laat nog even nagenieten? Sommige kamers hebben een eigen balkon of zelfs een ruim terras. In elke kamer is kabeldistributie en wifi voorzien zodat u van uw favoriete serie kan genieten. Het oproepsysteem zorgt ervoor dat er 24/7 hulp nabij is. 

Ons huis is goed bereikbaar: voor de residentie is er parkeergelegenheid, en er is een ruime fietsenstalling voorzien. Ook het openbaar vervoer is vlakbij.