Beukenhof

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Tijdelijk verblijf

Dringende opname

Beukenhof-woonzorgcentrum-Kalmthout-Vulpia

Woon- en zorghuis Beukenhof,
het dorpsgevoel

Tot rust komen in de natuur in een huis waar u van alle gemakken voorzien bent? Dan is wonen in het Beukenhof in Kalmthout echt iets voor u. Dit luxueuze en stijlvolle woon- en zorghuis met familiale sfeer ligt verscholen onder de grote beuken. Enorm veel rust en privacy dus en toch valt hier heel wat te beleven. Het woonzorgcentrum ligt namelijk centraal in de dorpskern van Heide en de winkels zijn dus niet veraf. Het Beukenhof is een thuis, weg van huis.

Kwaliteitszorg

In woon- en zorghuis Beukenhof telt vooral het familiegevoel: iedereen kent hier iedereen. Het is een ruim huis dat - ondanks haar omvang - getypeerd wordt door haar gemoedelijk en laagdrempelig karakter. Gezelligheid zorgt voor een positief gevoel en hier geniet u van de beste zorgen van onze medewerkers. U kan bij ieder van ons terecht voor raad en daad, ook de directeur staat steeds voor u klaar. Zowel de bewoners als onze medewerkers voelen zich hier even goed als thuis.

ouderen zitten in cafetaria woonzorgcentrum

In het Beukenhof werken we vooral op het individu. Wij bieden kwalitatieve zorg op maat. Wees maar zeker dat u in de watten wordt gelegd. Bovendien wordt u voortdurend gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten.

Uw wens, onze zorg

In Beukenhof krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn en krijgt uw fysiek en mentaal welbevinden de hoogste prioriteit. Elke bewoner kan rekenen op gespecialiseerde zorg en activiteiten op maat. Via onze gebruikersraad gaan we graag in dialoog met bewoners en familie om zo onze zorgverlening continu te verbeteren, naar persoonlijke ervaringen te polsen en hieruit verder te evolueren. 

vrouw leest boek

"De verzorging en de vriendelijkheid van het personeel vind ik heel goed. Ook het gezelschap onder elkaar, zowel personeel als de andere bewoners, vind ik fijn."

Bewoner Beukenhof

Beukenhof, één met de natuur

Woon- en zorghuis Beukenhof ligt temidden de natuur, en daar maken we graag gebruik van. Regelmatig worden er uitstappen georganiseerd die zowel te voet, met de rolstoel, als de fiets doorgaan. Onze gloednieuwe duofiets vertrekt dagelijks met drie bewoners en begeleider op pad doorheen de ‘ronde van Heide’. De gemeenschap komt graag in contact met onze bewoners en al fietsend genieten we dan ook van heel wat aanmoediging.

Beukenhof mag dan wel omgeven worden door het groen, toch valt er nog heel wat meer te beleven. Het station en het dorpsplein liggen vlakbij. De wekelijkse markt en de verschillende winkeltjes worden zeer geapprecieerd. Even de straat oversteken en u hebt al een krant of een lekker doosje pralines in de hand. Onze bewoners zijn er gekend en het winkelpersoneel maakt dan ook al eens graag een praatje.

De omgeving brengt ambiance, maar ook binnen in huis is er heel wat te doen. Zin in een zang- en dansnamiddag, een cabaret optreden of om gezellig samen te koken? Geen probleem! Ook onze talrijke caféspelen, proeverijen en familiewandelingen worden enthousiast onthaald. Daarnaast trekken we er regelmatig samen op uit. Reken maar op gezellige uitstapjes naar de bloemencorso in Loenhout, de dieren bekijken in de dierentuin of de verse zeelucht opsnuiven aan de kust.

Ons woonzorgcentrum in Kalmthout: voor tijdelijke of langdurige zorg

Beukenhof is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Kalmthout ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Kalmthout zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Kalmthout om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Kalmthout. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Kamthout geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Kalmthout bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum Beukenhof Kalmthout! 

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zorgaanbod 

Ons ruim zorgaanbod voldoet aan al uw noden en zorgt voor een comfortabele leefervaring. 

  • Verpleging 

  • Verzorging

  • Ergotherapie

  • Kinesitherapie

  • Gespecialiseerde zorg voor personen met dementie

Faciliteiten

In deze fijne omgeving staat luxe en een kwalitatief zorgaanbod centraal. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

  • Kapsalon 

  • Manicure/pedicure

  • Cafetaria/bar

  • Terras

  • Privétuin

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 03 620 17 40

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.