Beukenhof

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Tijdelijk verblijf

Dringende opname

Beukenhof-woonzorgcentrum-Kalmthout-Vulpia

Beleef meer

Wil u ook eens de omgeving verkennen? Een uitstapje naar de Kalmthoutse Heide is altijd een goed idee. Dit grote unieke natuurlandschap ligt op amper anderhalve kilometer van het Beukenhof. De bekendste inwoner van Kalmthout was Willy Vandersteen, de illustratieve vader van Suske en Wiske. Ook zijn woning, die nu dienst doet als museum, ligt op amper twee kilometer van ons huis. Ook de Withoefse Heide ligt vlakbij. Voor ieder wat wils!

Ook met de lokale basisschool werken we nauw samen. De kinderen komen regelmatig langs voor een bezoekje aan onze bewoners. We zetten graag in op de relatie tussen jong en oud. Want van elkaar kunnen we veel leren, en dat brengt heel wat plezier met zich mee! 

Culinaire verwennerij is in het Beukenhof nooit veraf. Regionale gerechten garanderen een fijne eetervaring voor de bewoners en de familie. Heeft u allergieën of lust u gewoon iets niet? Daar houden we uiteraard rekening mee. Schuif gerust aan bij een barbeque, een mosselsouper of bij een andere gelegenheid. Hier wordt goed getafeld en geleefd!

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 03 620 17 40

::open_description::