Villa ter Molen

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Tijdelijk verblijf

Dringende opname

Aanbod

Woon- en zorghuis Villa ter Molen, dat zijn 59 luxueuze kamers die van alle gemakken voorzien zijn en dit allemaal ingepast in ingenieus ontworpen ruimtes. Het gebouw werd in 2017 gebouwd volgens de noden van onze bewoners.

Alles is hier afgestemd op de noden van ouderen. Brede gangen en liften en gezellige zithoekjes zijn maar enkele voorbeelden. Hier leeft u comfortabel en bent u van alle gemakken voorzien.

De ruime lichte kamers zijn voorzien van bed, fauteuil, nachtkastje met koelkast, tafel, stoel en een ingebouwde kleerkast. De badkamer met brede schuifdeur heeft een toilet, lavabo en een ingemaakte kast. Heel wat kamers kijken uit over de weilanden of de lagere school en chiro. De spelende kinderen zorgen zorgen voor de nodige animatie. 

Ook assistentiewoningen beschikbaar

Van onze assistentiewoningen bevinden er zich 34 in het gebouw aanpalend aan het woon- en zorghuis. Daarnaast zijn er ook vier assistentiewoningen ondergebracht in het prachtige gerenoveerde Villa van der Molen, gelegen in de hoofdstraat van Stabroek.

Het woon- en zorghuis heeft één zorgflat ter beschikking voor 1 of 2 personen. Dit biedt de mogelijkheid om als koppel samen te wonen, waarbij de partner de rol van de mantelzorger op zich neemt. Zij genieten van dezelfde faciliteiten als de andere bewoners van het rusthuis, alsook van de 24/7 permanentie door onze verpleegkundigen.