Villa ter Molen

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Tijdelijk verblijf

Dringende opname

Villa ter Molen blijft in beweging

Villa ter Molen is uitmuntend gelegen en biedt het beste van twee werelden. Terwijl u geniet van de rust en privacy op het mooie terras van onze brasserie, ligt de dorpskern van Stabroek op wandelafstand. Zowel het openbaar vervoer als de winkels liggen vlakbij. We gaan ook samen regelmatig op pad: een cultureel evenement in Stabroek of een uitstapje naar de Kerstmarkt van intratuin of een wandeling in het park,... Het kan allemaal.

Ook in Villa ter Molen zelf valt heel wat te beleven. Wij houden onze bewoners kwiek en actief.  Reken maar op talrijke verjaardagsfeesten, smulmiddagen of een leuk spelletje bingo of sjoelen. Of leeft u zich liever uit tijdens de yoga les of meditatie? Ook een een dans- of zangavond wordt regelmatig georganiseerd. Villa ter Molen heeft goede contacten met de lokale verenigingen (de seniorenraad, Okra, enz.) We hebben ook een goed uitgebouwde vrijwilligerswerking en we krijgen regelmatig bezoek van schoolkinderen uit de buurt. Naast Villa ter Molen bevindt er zich namelijk een lagere school en een chirolokaal wat voor leven in de brouwerij zorgt. 

Ook de keuken van Villa ter Molen wordt erg geapprecieerd. De chef bereidt dagelijks een gezond, dagvers menu. Hier eet u gezond, lekker en gevarieerd. Speciale gelegenheden worden gevierd met een speciaal feestmenu. Ook bezoekers zijn welkom in de brasserie van het huis om er mee van de dagmenu te genieten. De brasserie is gehuisvestigd in de prachtig gerenoveerde Villa van der Molen.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 03 302 41 00

::open_description::