Driesenhof

Assistentiewoningen

Boeyendaalhof-boeyendaalhof-Herenthout

Wonen in het nieuwe stadsdeel

De assistentiewoningen van Driesenhof zijn gelegen in het centrum van Herenthout waar de bewoners een goed contact hebben met de inwoners van de buurt. Dit huiselijke complex is op uw maat geboetseerd en straalt warmte en gezelligheid uit. Aan alles is gedacht: een goede bereikbaarheid en een ideale inrichting met brede wandelpaden. Afspraak in het gezellige cafetaria  ’t Stamineeke in het aanpalende woon- en zorghuis! 

Kwaliteitszorg

In de assistentiewoningen van Driesenhof woont u volledig zelfstandig. Toch staat u er niet alleen voor: een handig oproepsysteem laat u toe om in noodgevallen snel en eenvoudig contact op te nemen met het woon- en zorghuis binnen hetzelfde gebouw. Er is dus 24/7 verpleegkundige permanentie voorzien. We denken ook graag mee over oplossingen wanneer u nood heeft aan extra zorg. Voelt u na verloop van tijd dat zelfstandig wonen toch wat zwaar wordt? Dan bent u uiteraard welkom in het woon- en zorghuis. Dan bekijken we samen de mogelijkheden en krijgt u zo nodig voorrang bij een eventuele opname.

Heel wat te beleven 

Dames babbelen aan tafel

Het centrum van Herenthout is niet veraf en er worden regelmatig uitstappen gemaakt. De carnavalstoet is een begrip in Herenthout. U kan ook gerust aansluiten bij de activiteiten van het aanpalende woon- en zorghuis: een uitstapje naar zee, een concert of een theatervoorstelling? Het zijn maar enkele mogelijkheden. 

Als bewoner van de assistentiewoningen kan u ook genieten van de faciliteiten van het aanpalende woon- en zorghuis. U kan er wekelijks terecht bij onze kapper. De uiterst gezellige  en warm ingerichte cafetaria ‘t Stamineeke is een echte trekpleister ook voor de buurtbewoners. Geniet hier van een heerlijk kopje koffie met een stukje gebak op het prachtige terras.

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Klik op de foto's voor een presentatie

Contacteer ons

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 014 50 21 20

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Antwerpen Arthur
Turnhout De Nieuwe Kaai
Zoersel Halmolen
Stabroek Villa ter Molen

Nieuwtjes

Volg ons op Facebook

Bekijk onze nieuwtjes