Villa Temporis

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Tijdelijk verblijf

Villa-Temporis-woonzorgcentrum-Hasselt-Vulpia

Woon- en zorghuis Villa Temporis,
thuiskomen in de Hasseltse gezelligheid

Het Limburggevoel in het kwadraat? Dan moet je in Villa Temporis zijn. De gastvrijheid omarmt u van bij het binnenkomen en hier voelt u zich meteen in uw sas. De jonge woonwijk en de interactie met de buurt houdt u kwiek. De vele glaspartijen geven dit moderne woon- en zorghuis een fijne uitstraling. Het gebouw werd recent opgetrokken en is gelegen in het prachtige Hasselt. De goede zorg en beleving van onze bewoners staat centraal. Exact wat u verwacht van uw nieuwe thuis in een rustig gelegen buurt. 

Uw wensen staan centraal 

In woon- en zorghuis Villa Temporis wentelt u zich in de gezelligheid van een comfortabele omgeving waar zelfstandigheid en levenskwaliteit voorop staan. Zowel uw fysiek als mentaal welbevinden is onze grote prioriteit. Hier krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn en wordt er rekening gehouden met uw mening.

Iedere drie maanden wordt u en uw familie uitgenodigd voor de gebruikersraad. Aan de hand van suggesties en opmerkingen proberen we steeds beter voor u te zorgen. 

Voortreffelijke zorg

Een gemoedelijke sfeer en de beste zorgen, hier voelt u zich op uw gemak. Sfeer en gezelligheid zorgen voor een positief gevoel en een gedreven team aan medewerkers staat in voor zorg op maat met een glimlach. De kleinschaligheid laat toe om individueel met u aan de slag te gaan, terwijl alle faciliteiten toch aanwezig zijn. Daarnaast hebben we ook een beschermde afdeling op de tweede verdieping genaamd ‘Bronsum’. 

Midden in de buurt 

Dit woon- en zorghuis ligt midden in de jonge woonwijk Alverberg. Hier heerst de rust van een woonwijk, maar ook het speelse van jonge gezinnen is nooit veraf. De synergie met de buurt is er en de sociale interactie zorgt voor bijkomende sfeer en leven in de brouwerij. Het station van Hasselt is op amper 10 minuten wandelafstand, terwijl ook in de nabije buurt alle faciliteiten voorhanden zijn. Hier is het aangenaam wonen en leven. 

Woonzorgcentrum Hasselt voor tijdelijke of langdurige zorg

Villa Temporis is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Hasselt ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Hasselt zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Hasselt om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Hasselt. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Hasselt geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Hasselt bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum Villa Temporis Hasselt!

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving.

  • Ergotherapie

  • Kinesitherapie

  • Verpleging van bewoners met dementie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

  • Kapsalon 

  • Cafetaria

  • Schoonheidssalon

  • Kiné ruimte 

  • Pedicure en manicure

Klik op de foto's voor een presentatie

Contacteer ons

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 011 43 08 00

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Heusden-Zolder BoCasa
Hamont-Achel Aan de Beverdijk
Leopoldsburg Leopoldspark