Villa Temporis

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Tijdelijk verblijf

Villa-Temporis-woonzorgcentrum-Hasselt-Vulpia

Beleving van onze bewoners staat centraal

Niet alleen de omgeving rond het huis is uitnodigend, ook binnen de muren valt er meer dan genoeg te doen. Een muziekoptreden, de maandelijkse verjaardagsfeesten, petanquen en sjoelen: er valt altijd wel wat te beleven. Daarnaast genieten onze bewoners ook erg van de talrijke crea-activiteiten en de wandelingen in het park, gevolgd door een lekker tasje koffie in de cafetaria.

Dagelijks worden er activiteiten op maat voor onze bewoners georganiseerd. In samenspraak met de kinesist en de ergotherapeut zorgen we ervoor dat onze bewoners hun nodige mobiliteit behouden om zich goed te voelen tijdens de animatie. Bij Villa Temporis wordt vooral ingezet op de beleving van de bewoners. Directeur Dina Pavone vertelt hier graag wat meer over:

Culinaire verwennerij is in Villa Temporis nooit veraf. Regionale gerechten en lekkere dessertjes garanderen een fijne eetervaring voor de bewoners.  Schuif gerust aan bij de nieuwjaarsbrunch, een luxe ontbijtbuffet, een mosselsouper of bij een andere gelegenheid. Geen alles-eter? Geen probleem. Onze bewoners krijgen wekelijks de menu: indien ze iets niet lusten krijgen ze een andere maaltijd. Hier wordt dus goed getafeld en geleefd! 

Daarnaast trekken we er graag én vaak op uit. Nood aan andere lucht? Perfect mogelijk, want geregeld nemen we je mee naar de zoo of naar de kinderboerderij. Ook in Bokrijk, Averbode en op de kermis kennen ze ons al. Rond kerst trekken we naar Winterland, en in februari gaan we dan weer naar de carnavalsstoet kijken.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 011 43 08 00

::open_description::