Villa Temporis

Assistentiewoningen

Villa Temporis Hasselt woonzorgcentrum

Koester het Limburg gevoel
in een jonge woonwijk 

Wonen in een assistentiewoning in Villa Temporis, is kiezen om te wonen in een jonge woonwijk, met een hechte band en de nodige rust. Hier komt u thuis in een comfortabele woning, op uw maat gesneden en ontworpen. Autoluwe straten, een speeltuin, brede wandelpaden en heel wat ruimte: het is er allemaal. Logisch dat u zich hier al snel als een vis in het water voelt. In 2017 werd heel het huis gerenoveerd met klasse, u komt dus niets tekort! Hier woont u rustig, terwijl het station van Hasselt op amper 10 minuten wandelen ligt. 

Kwaliteitszorg van topniveau

In Villa Temporis woont u volledig zelfstandig. Toch staat u er niet alleen voor: een handig oproepsysteem laat u toe om 24/24 snel contact op te nemen met de verpleging van het woon- en zorghuis. Ook denken we graag mee over oplossingen wanneer u nood heeft aan extra zorg. De bestelling van uw medicatie bijvoorbeeld kan via onze apotheek gebeuren. Voelt u na verloop van tijd dat zelfstandig wonen toch wat zwaar wordt? Dan bent u welkom in het woon- en zorghuis op dezelfde prachtige locatie.

"Er is altijd wel wat te doen, een uitstapje, een wandelingetje, …"

Bewoner van Villa Temporis
dame leest krant

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze assistentiewoningen of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 011 43 08 00

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Heusden-Zolder BoCasa
Leopoldsburg Leopoldspark