Villa Temporis

Assistentiewoningen

Villa Temporis Hasselt woonzorgcentrum

Heel wat te beleven 

In de buurt valt heel wat te beleven. Op een zonnige dag genieten van een terrasje, een wandeling door de Alverbergwijk of even shoppen in het centrum van Hasselt? Evengoed trekt u naar een bankje in de speeltuin om van het jonge geweld te genieten. Deze wijk bruist, maar biedt toch voldoende ruimte én privacy. 

Weet dat u ook steeds kunt deelnemen aan de talrijke activiteiten die in het woon- en zorghuis plaatsvinden. Bovendien maakt u gebruik van alle faciliteiten van dit moderne woon- en zorghuis. Een dansles meepikken, gymnastiek of een bezoekje aan de kapper of pedicure? Het kan allemaal! Geregeld trekken de medewerkers en bewoners van het woon- en zorghuis er ook op uit. Sluit gerust aan! Een tripje naar het centrum van Hasselt, een uitstapje naar de zee of de zoo: we heten u graag welkom.

Uiteraard kunt u in uw keuken uw eigen potje bereiden of misschien trekt u wel liever naar een horecazaak? Weet dat u ook steeds kunt meegenieten van de dagverse keuken in het woon- en zorghuis. Het restaurant is een mooie, lichte ruimte met veel ramen en een prachtig zicht op de bloemrijke tuin met vijver. Geniet van de overheerlijke gerechten van de chef en laat ook uw familie meegenieten. Tijdens de feestdagen hebben we een speciaal feestmenu waarvan onze bewoners en ook de familie van kan komen genieten.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 011 43 08 00

::open_description::