Kijk binnen in een assistentiewoning

Vraag een rondleiding aan

Benieuwd naar het leven in een assistentiewoning van Vulpia? Altijd al eens willen weten hoe de kamers eruit zien en of ze voldoende ruim aanvoelen, of ze comfortabel, ruim en luxueus zijn, wat de sfeer is met de bewoners van de andere assistentiewoningen en hoe u kunt genieten van zowel de volledige zelfstandigheid als de zekerheid van zorg?

Wel, die kans heeft u! En wij nodigen u en uw familie van harte uit voor een persoonlijke kennismaking. Onze medewerkers tonen u namelijk met plezier het reilen en zeilen in onze assistentiewoningen. Samen met u bespreken we uw wensen en noden, proeven we van het leven in een flat van Vulpia en zorgen we dat u, op het einde van uw bezoek, exact weet of onze assistentiewoning iets voor u of uw familie is.

Bent u klaar om één van onze assistentiewoningen écht te beleven, van binnenuit en met de eigen ogen? Neem dan gauw (via het formulier hieronder) contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding! We kijken er heel hard naar uit om je een eerste keer te ontmoeten en maken er samen een fijne rondleiding van.