De Linde

Woonzorgcentrum

Dringende opname

woon- en zorghuis de Linde Mechelen

Aanbod

We doen er alles aan om van ons huis een warme, gezellige thuis te maken. Verhuizen naar een woonzorgcentrum is voor veel mensen een emotionele stap. Wij staan dan ook steeds voor u klaar.

Woon- en zorghuis De Linde, telt 50 comfortabele éénpersoonskamers met een aparte ruimte voor toilet en lavabo. Er zijn twee gemeenschappelijke badkamers ter beschikking waar de bewoners een douche of een bad kunnen nemen. U heeft ook een eigen koelkast en telefoonaansluiting. Het oproepsysteem zorgt ervoor dat er altijd hulp nabij is. 

bewoners aan tafel en praten

Naast de 46 kamers hebben we ook studio’s van maar liefst 50m² ter beschikking. Hier hebben de bewoners de mogelijkheid om hun kamer met eigen meubels in te richten. Er is voldoende ruimte om het naar uw zin te maken. Maar de favoriete plekjes van onze bewoners blijven de gemeenschappelijke ruimtes: hier komt men graag samen voor een gezellig babbeltje. 

In de Linde bieden wij ook de nodige kinesitherapie, zowel individueel, als in groep. Er is ook een eigen kapsalon aanwezig (WE Hairdressers) waar uw haar tot in de puntjes wordt verzorgd. Daar hoort uiteraard ook een praatje bij! Onze schoonheidsspecialiste zorgt ervoor dat u er van top tot teen piekfijn uitziet. Zij legt u in de watten met pedicures, manicures en gelaatsverzorgingen. De wasserij en strijkdienst zorgen er dan weer voor dat uw lakens altijd fris geuren en zacht aanvoelen.