Maria Assumpta

Woonzorgcentrum

Dringende opname

woon- en zorghuis Maria Assumpta

Woon- en zorghuis Maria Assumpta,
fijn wonen in een kasteelpark 

Altijd al willen wonen in een park met een prachtig kasteel? Welkom in Maria Assumpta! Dit gloednieuwe woon- en zorghuis garandeert een comfortabel verblijf midden in een 19e eeuws kasteelpark in het centrum van Dilbeek. Geniet van de zorg, het wandelpad, de bomen en fleurige rozen. En de omgeving mag dan werkelijk verbluffend zijn, het interieur en de kwaliteit van de zorg hoeft daar niet voor onder te doen. Maria Assumpta beschikt over alle moderne accommodatie, en daarnaast is het huis het nog eens zeer goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Deze prachtige omgeving wordt uw nieuwe thuis. 

Uw wensen staan centraal 

In woon- en zorghuis Maria Assumpta krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn, wordt rekening gehouden met uw mening en wentelt u zich in de gezelligheid van een comfortabele omgeving, waar zelfstandigheid en levenskwaliteit worden gestimuleerd. Uw fysiek welbevinden geniet hier de hoogste prioriteit. 

Voortreffelijke zorg

Een gemoedelijke sfeer en de beste zorgen, zodat u zich hier op uw gemak voelt. U geniet van zorg op maat en de gezelligheid zorgt voor een positief gevoel. Alle faciliteiten zijn aanwezig in dit moderne woon-en zorghuis dat dateert uit 2019. Het spreekt voor zich dat dit woon- en zorghuis over alle state-of-the-art faciliteiten beschikt. 

Maria Assumpta Dilbeek

Ons rusthuis in Dilbeek: voor tijdelijke of langdurige zorg

Maria Assumpta is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Dilbeek ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Dilbeek zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Dilbeek om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Dilbeek. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Dilbeek geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekort komt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Dilbeek bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum Maria Assumpta Dilbeek!

"Ze houden hier erg veel rekening met mijn mening."

Bewoner van Maria Assumpta

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod 

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

 • Ergotherapie

 • Gespecialiseerde zorg voor personen met dementie

 • Verpleging 

 • Kinesitherapie

 • Verzorging 

 • Psychiatrische verpleging 

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Schoonheidssalon

 • Groene omgeving

 • Fitnessruimte 

 • Ontspanningsruimte

 • Tuin & gelegen in park

 • Pedicure en manicure

 • Parking

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 02 466 12 72

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.