Maria Assumpta

Assistentiewoningen

Vulpia_Assistentiewoningen_Dilbeek

Een kasteelpark in de groene rand

Op 1 oktober 2019 opende het woonzorgcentrum Maria Assumpta haar deuren. In het mooie Kasteelpark aan de Henri Moeremanslaan startte begin 2020 de bouw van 24 nieuwe erkende assistentiewoningen. Gelijktijdig onderging het centraal gelegen kasteel een grondige renovatie. Dat maakt dat deze groene woon- en zorgsite tegen het einde van 2021 een totaalbeleving biedt.

De privacy van wonen in uw eigen flat met de zorgexpertise en beleving van het aangrenzende woonzorgcentrum binnen handbereik.

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Klik op de foto's voor een presentatie

Contacteer ons

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 02 466 12 72

::open_description::

Nieuwtjes

Volg ons op Facebook

Bekijk onze nieuwtjes