Palmyra

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Palmyra-woonzorgcentrum-Drogenbos-Vulpia

Palmyra: thuiskomen in de natuur 

Temidden het centrum en tóch een zeer ruime tuin. Dat is een oase van rust. Hier vindt u een aantal fitness toestellen aangepast aan onze bewoners, alsook een leuke speeltuin voor de kleinkinderen en buurtkinderen. Er valt hier dus heel wat te beleven.  Rust wanneer u wenst, met alle mogelijkheden tot sociaal contact. 

Heerlijk relaxen in de tuin, een wandeling in het aanpalende natuurgebied of een uitstapje naar het centrum met het openbaar vervoer?  Alle faciliteiten zijn dichtbij en vlot bereikbaar. In het woon- en zorghuis organiseren we ook heel wat activiteiten, maar net zo goed zijn onze bewoners graag geziene gasten op lokale evenementen.

Turnen, petanque, een muzikale namiddag, een verjaardagsfeest, sonotherapie: hier valt altijd wat te beleven! Met onze bewonerskrant Palmyra Story bent u steeds op de hoogte van het reilen en zeilen binnen het huis. Geregeld trekken we er ook samen op uit. Een uitstapje naar de zee, of wat cultuur opsnuiven in een museum? Met plezier! 

Palmyra staat garant voor lekker tafelen! Hier wordt dagelijks vers gekookt en regelmatig staan themamaaltijden en streekgerechten op het menu die zeer gesmaakt worden door de bewoners en de familie. Tijdens het maaltijdcomité krijgen bewoners inspraak in het menu, en gaan we aan de slag met alle tips om de maaltijd momenten nog aantrekkelijker te maken.

Wees ook welkom in onze gemoedelijke cafetaria! Schuif gerust aan voor het ontbijtbuffet, een verjaardagsfeest,…: we vinden altijd wel een reden om gezellig samen te komen! 

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 02 378 25 41

::open_description::