Tombeekheyde

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Dringende opname

Tijdelijk verblijf

Aanbod

In Tombeekheyde is er speciale aandacht voor het psychosociale en worden bewoners met psychische problemen extra ondersteund. Er zijn twee voltijdse psychologen in dienst met ruimte voor individuele begeleiding. De zorg is hier van topniveau!

Een multidisciplinair team aan medewerkers staat in voor zorg met een glimlach, want ook op een ergotherapeut en een logopedist mag u rekenen. Hier wordt u individueel in de watten gelegd. Bovendien wordt u voortdurend gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. 

Een goede plek om te wonen

We beseffen zeer goed dat zich ergens thuis voelen, een emotie is en die laat zich niet dwingen. In Tombeekheyde wordt er alles aan gedaan om dit gevoel te stimuleren. De 125 comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien en ingepast in ingenieus ontworpen ruimtes. Het knusse gevoel dat dit huis oproept, vindt u terug in de huiselijke materialen en warme kleuren die we gebruiken in het gebouw. In dit prachtige architecturale gebouw waant u zich trouwens volledig in een hotelsuite.

Kamerindeling

De kamers bieden een thuis aan één bewoner of koppels. Het is hier heerlijk toeven in deze ruime, zonnige, bemeubelde leefruimten van ongeveer 30m² voor één bewoner en 52m² voor koppels. Digitale tv, wifi, telefoon, een koelkast, een mobiel beloproepsysteem in de kamer, ruime opbergmogelijkheden en aansluitend een aangepaste badkamer met douche, toilet en wastafel. Het zijn maar enkele van de voorzieningen. En net zo goed neemt u uw eigen kleinmeubelen mee en maakt u van uw kamer helemaal uw eigen thuis.