Tombeekheyde

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Dringende opname

Tijdelijk verblijf

Aanbod

In Tombeekheyde is er speciale aandacht voor het psychosociale en worden bewoners met psychische problemen extra ondersteund. Er zijn twee voltijdse psychologen in dienst met ruimte voor individuele begeleiding. De zorg is hier van topniveau!

Een multidisciplinair team aan medewerkers staat in voor zorg met een glimlach, want ook op een ergotherapeut en een logopedist mag u rekenen. Hier wordt u individueel in de watten gelegd. Bovendien wordt u voortdurend gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. 

Woon- en zorghuis Tombeekheyde, dat zijn 125 comfortabele kamers die van alle gemakken voorzien zijn en waar er ook een aantal kamers werden ingericht voor kortverblijf. Zo kunt u al eens proeven van het leven in een woon- en zorghuis. In dit prachtige architecturale gebouw waant u zich trouwens volledig in een hotelsuite. Uw kamer beschikt over digitale televisie, een koelkast, een badkamer met douche, toilet en lavabo en nog veel meer. Het mobiel oproepsysteem verzekert u dat er altijd hulp nabij is. Er zijn zowel eenpersoonskamers (+/- 30 m²) als koppelkamers voor twee personen (+/- 52 m²) beschikbaar.