Kijk binnen in een woon- en zorghuis

Vraag een rondleiding aan

Benieuwd naar het leven in een woon- en zorghuis van Vulpia? Altijd al eens willen weten welke activiteiten er georganiseerd worden, of het eten lekker en gevarieerd is, hoe de dagplanning er concreet uitziet, hoe de kamers eruit zien en of ze voldoende ruim aanvoelen, wat de sfeer is tussen de bewoners en of onze medewerkers lief en vriendelijk zijn?

Wel, die kans heeft u! En wij nodigen u en uw familie van harte uit voor een persoonlijke kennismaking. Onze medewerkers tonen u namelijk met plezier het reilen en zeilen in ons woon- en zorghuis. Samen met u bespreken we uw wensen en noden, proeven we van het leven in een huis van Vulpia en zorgen we dat u, op het einde van uw bezoek, exact weet of ons woon- en zorghuis iets voor u of uw familie is.

Bent u klaar om één van onze huizen écht te beleven, van binnenuit en met de eigen ogen? Neem dan gauw (via het formulier hieronder) contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding! We kijken er heel hard naar uit om je een eerste keer te ontmoeten en maken er samen een fijne rondleiding van.