Mettewie

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Mettewie-woonzorgcentrum-Sint-Jans-Molenbeek-Vulpia

De perfecte combo van stad en groen 

Woon- en zorghuis Mettewie is een pareltje. Het huis zag eind 2019 het levenslicht en is prachtig gelegen op één van de mooiste lanen in Sint-Jans Molenbeek. Het ligt op een steenworp van het Scheutbos, één van de grootste parken van Brussel. U geniet er van een mooi uitzicht over de hoofdstad. Gezelligheid, warmte en hedendaags comfort, het zijn maar drie elementen die van dit woon- en zorghuis uw thuis maken. 

Oog voor levenskwaliteit 

In woon- en zorghuis Mettewie staan u en uw wensen centraal. Hoewel er een heel aantal kamers zijn, is een persoonlijke aanpak gegarandeerd en geniet u van alle moderne comfort van een nieuwe omgeving. Onze gedreven medewerkers doen er alles aan om u te ondersteunen en uw levenskwaliteit te stimuleren. Daarnaast hebben we ook een beschermde afdeling voor de ouderen met dementie. 

"Het eten is zo fantastisch lekker!"

Bewoner van Mettewie
Mettewie-woonzorgcentrum-maison-de-repos-Sint-Jans-Molenbeek-Vulpia

Mettewie bruist

Mettewie speelt vooral in op de beleving van haar bewoners. Samen trekken we er dan ook geregeld op uit: de wekelijkse markt, de kerstmarkt, de Grote Markt van Brussel: ons zien ze vaak komen. Ook de apen in Pairi Daiza en de planten in de Koninklijke Serres zijn ons geen onbekenden. 

Maar ook binnenshuis kan u rekenen op een rijk gevulde activiteitenkalender. Dat zorgt ervoor dat de bewoners kwiek en actief blijven. Creatieve activiteiten, een film kijken, tuinieren of een wandeling in het prachtige Scheutbos? In woon- en zorghuis Mettewie voelt u Brussel bruisen. Zin in een spelletje petanque of een namiddag proeven tijdens het kookatelier? Ook individueel gaan we met onze bewoners aan de slag. Een professionele kinesist, voldoende beweging en een enthousiaste aanpak zijn maar enkele initiatieven die het verschil maken.

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

 • Verpleging 

 • Verzorging 

 • Ergotherapie

 • Kinesitherapie

 • Palliatieve zorgverlening

 • Gespecialiseerde zorg voor personen met dementie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn uiterst modern en op uw maat. 

 • Grand Café 

 • Fitnessruimte 

 • Kapsalon 

 • Pedicure en manicure 

 • Klusjes- en poetsdienst 

 • Ondergrondse parking

 • Privétuin 

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over ons woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 028 97 33 00

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Koekelberg Aldante
Evere De La Paix
Anderlecht Clos Bizet