De La Paix

Woonzorgcentrum

Dringende opname

De-La-Paix-woonzorgcentrum-maison-de-repos-Evere-Vulpia

Woon- en zorghuis De La Paix:
leven in een aangenaam groen kader

Uw wens, onze zorg

De-La-Paix-woonzorgcentrum-maison-de-repos-Evere-Vulpia

Neemt u graag deel aan activiteiten, maar heeft u graag ook natuur nabij en wilt u van alle gemakken worden voorzien? Dan is wonen in het woon- en zorghuis De La Paix echt iets voor u. Dit gloednieuwe gebouw ligt te midden Evere, en op wandelafstand vindt u het Goede Herderpark, maar ook beschermd natuurgebied Het Moeraske ligt vlakbij.

Ziet u graag wat beweging, maar komt u ook graag tot rust in de natuur? Dan is woon- en zorghuis De La Paix echt uw plek. In De La Paix is er ruimte voor uw noden en vragen. In onze huiselijke omgeving voelt u zich zo thuis. Onze medewerkers en de bewoners zorgen er met een glimlach voor dat u zich welkom voelt.

De zorg is hier van topniveau, wees maar zeker dat u in de watten wordt gelegd! Bovendien wordt u voortdurend gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. 

Comfort troef

In dit woon- en zorghuis is alles ingericht om uw comfort te optimaliseren. Ons huis is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en met de lift bent u zo op bestemming. Ook bevindt er zich een halte van het openbaar vervoer vlakbij, zodat u een stapje in de wereld kan zetten.

Woon- en zorghuis De La Paix, alles wat u maar wenst

De La Paix ligt vlakbij hét icoon van Evere: de 18e eeuwse Sint-Vincentiuskerk met een torentje dat uit de 11e eeuw dateert. Hier maken we dan ook geregeld een plezierige uitstap naar toe. Aan dit pittoreske kerkje begint dan ook het populaire Goede Herderpark, de groene long van Evere. Onze bewoners trekken er geregeld op uit tussen de grote lappen grasweiden. Ook het lokale sportcentrum is vlakbij. Bewoners die toch meer de stadsdrukte willen opsnuiven, kunnen vlakbij het huis de tram nemen naar Brussel. Op een half uurtje geniet u van een koffie met koekje op de Grote Markt. 

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Woonoplossingen

 • Woon- en zorghuis

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt gestimuleerd. Ons veelzijdige zorgaanbod voldoet aan al uw noden en zorgt voor een comfortabele leefervaring. 

 • Verpleging

 • Verzorging 

 • Dementieverpleging

 • Palliatieve begeleiing

 • Ergotherapie

 • Kinesitherapie

 • Reflexologie

 • Psychiatrische verpleging

Faciliteiten

In deze fijne omgeving staan luxe en een kwalitatief zorgaanbod centraal. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Kapsalon 

 • Klusjesdienst

 • Manicure/pedicure

 • Cafetaria/bar

 • Ontspanningsruimte

Klik op de foto's voor een presentatie

Contacteer ons

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 02 215 90 78

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Koekelberg Aldante
Anderlecht Clos Bizet
Evere De La Paix
Sint-Jans-Molenbeek Mettewie