De La Paix

Woonzorgcentrum

Dringende opname

De-La-Paix-woonzorgcentrum-maison-de-repos-Evere-Vulpia

Woon- en zorghuis De La Paix:
leven in een aangenaam groen kader

Uw wens, onze zorg

De-La-Paix-woonzorgcentrum-maison-de-repos-Evere-Vulpia

Neemt u graag deel aan activiteiten, maar heeft u graag ook natuur nabij en wilt u van alle gemakken worden voorzien? Dan is wonen in het woon- en zorghuis De La Paix echt iets voor u. Dit gloednieuwe gebouw ligt te midden Evere, en op wandelafstand vindt u het Goede Herderpark, maar ook beschermd natuurgebied Het Moeraske ligt vlakbij.

Ziet u graag wat beweging, maar komt u ook graag tot rust in de natuur? Dan is woon- en zorghuis De La Paix echt uw plek. In De La Paix is er ruimte voor uw noden en vragen. In onze huiselijke omgeving voelt u zich zo thuis. Onze medewerkers en de bewoners zorgen er met een glimlach voor dat u zich welkom voelt.

De zorg is hier van topniveau, wees maar zeker dat u in de watten wordt gelegd! Bovendien wordt u voortdurend gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. 

Comfort troef

In dit woon- en zorghuis is alles ingericht om uw comfort te optimaliseren. Ons huis is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en met de lift bent u zo op bestemming. Ook bevindt er zich een halte van het openbaar vervoer vlakbij, zodat u een stapje in de wereld kan zetten.

Woon- en zorghuis De La Paix, alles wat u maar wenst

De La Paix ligt vlakbij hét icoon van Evere: de 18e eeuwse Sint-Vincentiuskerk met een torentje dat uit de 11e eeuw dateert. Hier maken we dan ook geregeld een plezierige uitstap naar toe. Aan dit pittoreske kerkje begint dan ook het populaire Goede Herderpark, de groene long van Evere. Onze bewoners trekken er geregeld op uit tussen de grote lappen grasweiden. Ook het lokale sportcentrum is vlakbij. Bewoners die toch meer de stadsdrukte willen opsnuiven, kunnen vlakbij het huis de tram nemen naar Brussel. Op een half uurtje geniet u van een koffie met koekje op de Grote Markt. 

Ons woonzorgcentrum in Evere: voor tijdelijke of langdurige zorg

De La Paix is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Evere ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Evere zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Evere om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Evere. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Evere geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Evere bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum De La Paix Evere! 

"Ik ga graag wandelen tussen de weilanden."

Bewoner van De La Paix

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

 • Woon- en zorghuis

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt gestimuleerd. Ons veelzijdige zorgaanbod voldoet aan al uw noden en zorgt voor een comfortabele leefervaring. 

 • Verpleging

 • Verzorging 

 • Dementieverpleging

 • Palliatieve begeleiding

 • Ergotherapie

 • Kinesitherapie

 • Reflexologie

 • Psychiatrische verpleging

Faciliteiten

In deze fijne omgeving staan luxe en een kwalitatief zorgaanbod centraal. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Kapsalon 

 • Klusjesdienst

 • Manicure/pedicure

 • Cafetaria/bar

 • Ontspanningsruimte

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 02 215 90 78

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.