Clos Bizet

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Woon- en zorghuis Clos Bizet: uw vriendenkring was nog nooit zo groot.

Houdt u van de levendigheid van de stad, maar heeft u er ook graag een streepje natuur bij? Dan is wonen in het Clos Bizet echt iets voor u. Dit luxueuze en stijlvolle woon- en zorghuis ligt temidden de muziekwijk van Anderlecht, hier valt dus heel wat te beleven. Op wandelafstand vindt u zowel het Astridpark als het Vijverspark. Vanuit het vlakbij gelegen metrostation Bizet staat u op minder dan een kwartier op de Grote Markt. Ziet u graag wat beweging én tegelijk vertoeven in een rustige omgeving? Dan is Clos Bizet echt uw plek. 

Uw wens, onze zorg

In Clos Bizet is er ruimte voor uw noden en vragen. Onze medewerkers en de medebewoners zorgen er voor dat u zich welkom voelt. Ons warm menselijk team, van onthaal tot de zorgkundigen en de mensen van het onderhoud, leggen u dagelijks in de watten.

Zij stimuleren u om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. Op het gelijkvloers, voor mensen met dementie, voorzien we gespecialiseerde zorg en activiteiten op maat. 

Comfort troef

In dit woon- en zorghuis is alles ingericht om uw comfort te optimaliseren. Binnen of buiten, hier heerst gezelligheid en comfortabele hoekjes zorgen voor een huiselijke sfeer. Met onze toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers en de lift bent u zo op bestemming. De residentie is bovendien ook goed bereikbaar met de auto: afrit 15 van de Ring ligt op amper twee km. Ook is het openbaar vervoer vlakbij, zodat u ook een stapje in de wereld kan zetten.

Clos Bizet, alle actie nabij

Clos Bizet ligt te midden de muziekwijk van Anderlecht. Regelmatig worden er uitstappen georganiseerd naar de nabij gelegen parken zoals het Astridpark en het Vijverspark, al bent u uiteraard vrij om er alleen op uit te trekken. Klaar voor wat actie? Clos Bizet ligt vlakbij metrostation Bizet, waardoor u in een zucht op de Grote Markt een koffietje zit te drinken. 

In Clos Bizet houden we onze bewoners graag actief, dus ook binnen valt er heel wat te beleven. We organiseren dan ook geregeld uitstapjes en er is een uitgebreid activiteitenaanbod. Zo nodigen we u graag uit voor een potje bingo, een modeshow of een optreden. Ontspannen op het verharde, schaduwrijke terras, werken aan de spieren in de kiné ruimte of een lekker tasje koffie in de cafetaria? Keuze zat, en we doen er dan ook alles aan om u vitaal en energiek te houden. 

Ons woonzorgcentrum in Anderlecht: voor tijdelijke of langdurige zorg

Clos Bizet is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Anderlecht ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Anderlecht zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Anderlecht om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Anderlecht. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Anderlecht geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Anderlecht bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum Clos Bizet Anderlecht! 

Bekijk onze brochure

Ontdek alles over wonen in Clos Bizet in Anderlecht

"De levendigheid van de stad en de rust van de natuur: ik geniet van beide!"

Bewoner van Clos Bizet

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt gestimuleerd. Ons veelzijdige zorgaanbod voldoet aan al uw noden en zorgt voor een comfortabele leefervaring. 

 • Verpleging

 • Verzorging 

 • Psycho-motorische ondersteuning 

 • Gespecialiseerde zorg voor personen met dementie

 • Ergotherapie

 • Kinesitherapie

Faciliteiten

In deze fijne omgeving staat luxe en een kwalitatief zorgaanbod centraal. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Kapsalon 

 • Klusjesdienst

 • Manicure/pedicure

 • Loungebar Brossel

 • Zonnig terras met zicht op de grote tuin

 • Ontspanningsruimte

 • Poetsdienst

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 02 287 10 00

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.