Clos Bizet

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Clos-Bizet-woonzorgcentrum-Anderlecht-Vulpia

Woon- en zorghuis Clos Bizet,
leven temidden de vibrante stad 

Houdt u van de levendigheid van de stad, maar heeft u graag ook natuur nabij en wilt u van alle gemakken worden voorzien? Dan is wonen in het Clos Bizet echt iets voor u. Dit luxueuze en stijlvolle woon- en zorghuis ligt temidden de muziekwijk van Anderlecht, hier valt dus heel wat te beleven. Op wandelafstand vindt u zowel het Astridpark als het Vijverspark. Vanuit het vlakbij gelegen metrostation Bizet staat u op minder dan een kwartier op de Grote Markt. Ziet u graag wat beweging, maar komt u ook graag tot rust in de natuur? Dan is Clos Bizet echt uw plek. 

Uw wens, onze zorg

In Clos Bizet is er ruimte voor uw noden en vragen. Onze medewerkers en de medebewoners zorgen er voor dat u zich welkom voelt. Ons warm menselijk team, van onthaal tot de zorgkundigen en de mensen van het onderhoud, leggen u dagelijks in de watten.

Zij stimuleren u om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. Op het gelijkvloers, voor mensen met dementie, voorzien we gespecialiseerde zorg en activiteiten op maat. 

Comfort troef

In dit woon- en zorghuis is alles ingericht om uw comfort te optimaliseren. Binnen of buiten, hier heerst gezelligheid en comfortabele hoekjes zorgen voor een huiselijke sfeer. Met onze toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers en de lift bent u zo op bestemming. De residentie is bovendien ook goed bereikbaar met de auto: afrit 15 van de Ring ligt op amper twee km. Ook is het openbaar vervoer vlakbij, zodat u ook een stapje in de wereld kan zetten.

Clos Bizet, alle actie nabij

Clos Bizet ligt te midden de muziekwijk van Anderlecht. Regelmatig worden er uitstappen georganiseerd naar de nabij gelegen parken zoals het Astridpark en het Vijverspark, al bent u uiteraard vrij om er alleen op uit te trekken. Klaar voor wat actie? Clos Bizet ligt vlakbij metrostation Bizet, waardoor u in een zucht op de Grote Markt een koffietje zit te drinken. 

In Clos Bizet houden we onze bewoners graag actief, dus ook binnen valt er heel wat te beleven. We organiseren dan ook geregeld uitstapjes en er is een uitgebreid activiteitenaanbod. Zo nodigen we u graag uit voor een potje bingo, een modeshow of een optreden. Ontspannen op het verharde, schaduwrijke terras, werken aan de spieren in de kiné ruimte of een lekker tasje koffie in de cafetaria? Keuze zat, en we doen er dan ook alles aan om u vitaal en energiek te houden. 

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt gestimuleerd. Ons veelzijdige zorgaanbod voldoet aan al uw noden en zorgt voor een comfortabele leefervaring. 

 • Verpleging

 • Verzorging 

 • Psycho-motorische ondersteuning 

 • Dementieverpleging

 • Ergotherapie

 • Kinesitherapie

Faciliteiten

In deze fijne omgeving staat luxe en een kwalitatief zorgaanbod centraal. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Kapsalon 

 • Klusjesdienst

 • Manicure/pedicure

 • Loungebar Brossel

 • Zonnig terras met zicht op de grote tuin

 • Ontspanningsruimte

 • Poetsdienst

Klik op de foto's voor een presentatie

Contacteer ons

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 02 287 10 00

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Evere De La Paix
Sint-Jans-Molenbeek Mettewie
Koekelberg Aldante