Aldante

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Aldante-woonzorgcentrum-maison-de-repos-Koekelberg-Vulpia

Woonzorgcentrum Aldante, in de schaduw van de basiliek 

Wonen nabij de Basiliek van Koekelberg in alle rust en comfort? Wel, kiest u voor Aldante dan is dit perfect mogelijk. De huiselijke sfeer zorgt voor een gemoedelijk stekje, maar toch ligt het centrum van het bruisende Brussel op een boogscheut. Nu, de stad is één ding, maar hier bent u ook nooit ver weg van het groen. Het Scheutbospark ligt immers maar op 3 km en is goed voor meer dan 50 hectare groen. Hier geniet u van stadse invloeden, zonder aan wooncomfort in te boeten: ideaal. 

Uw wens, onze zorg

Aldante-woonzorgcentrum-maison-de-repos-Koekelberg-Vulpia

In Aldante is er ruimte voor uw noden en vragen. In onze huiselijke omgeving voelt zich zo thuis. Onze medewerkers en de medebewoners zorgen er met de glimlach voor dat u zich welkom voelt.

De zorg is van topniveau, wees maar zeker dat u hier in de watten wordt gelegd! Bovendien wordt u voortdurend gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten.

Huiselijke sfeer

In dit woon- en zorghuis is alles ingericht om uw comfort te optimaliseren. Alle kamers zijn tot in de puntjes verzorgd en ook aan koppels is gedacht. Binnen of buiten? Hier heerst gezelligheid en comfortabele hoekjes zorgen voor een huiselijke sfeer. 

Aldante, meer dan genoeg te beleven 

Aldante is gelegen in een prachtige omgeving, maar ook binnen valt wat te beleven. Lekkere dingen proeven tijdens een kookworkshop, een potje petanque of turn- en zitoefeningen: het wordt hier allemaal met veel enthousiasme onthaald.

U kan steeds voor een spannend boek terecht in de bibliotheek en daarnaast spelen we ook regelmatig gezelschapsspelletjes. Ook een uitstapje naar het Scheutbos of het prachtige park van de Basiliek van Koekelberg is nooit veraf. 

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Woonoplossingen

  • Woonzorgcentrum (ROB)

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt gestimuleerd. Ons veelzijdige zorgaanbod voldoet aan al uw noden en zorgt voor een comfortabele leefervaring.

  • Verpleging

  • Verzorging 

  • Ergotherapie

  • Kinesitherapie

Faciliteiten

In deze fijne omgeving staat luxe en een kwalitatief zorgaanbod centraal. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

  • Manicure/pedicure

  • Cafetaria/bar

  • Terras

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 02 412 13 10

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Anderlecht Clos Bizet
Evere De La Paix
Sint-Jans-Molenbeek Mettewie

We hopen voor 2021 elkaar te kunnen ontmoeten, handen reiken, verbonden zijn

Volg ons op Facebook

2020 Was een rollercoaster,  een jaar van onverwachte gebeurtenissen,  vol uitdagingen én verstilling. Tegelijk bracht 2020 ons de tijd om stil te staan bij de kleine dingen en de mooie initiatieven van familie, vrijwilligers, van iedereen die zich betrokken voelt bij onze bewoners.

Ondertussen zijn er voorzichtige positieve ontwikkelingen;  een vaccin  is onderweg, we zijn hoopvol voor 2021. Toch zullen we onze inspanningen nog een tijd moeten volhouden. Maar samen komen we er zeker door!