Aldante

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Aldante-woonzorgcentrum-maison-de-repos-Koekelberg-Vulpia

Woonzorgcentrum Aldante, in de schaduw van de basiliek 

Wonen nabij de Basiliek van Koekelberg in alle rust en comfort? Wel, kiest u voor Aldante dan is dit perfect mogelijk. De huiselijke sfeer zorgt voor een gemoedelijk stekje, maar toch ligt het centrum van het bruisende Brussel op een boogscheut. Nu, de stad is één ding, maar hier bent u ook nooit ver weg van het groen. Het Scheutbospark ligt immers maar op 3 km en is goed voor meer dan 50 hectare groen. Hier geniet u van stadse invloeden, zonder aan wooncomfort in te boeten: ideaal. 

Uw wens, onze zorg

Aldante-woonzorgcentrum-maison-de-repos-Koekelberg-Vulpia

In Aldante is er ruimte voor uw noden en vragen. In onze huiselijke omgeving voelt zich zo thuis. Onze medewerkers en de medebewoners zorgen er met de glimlach voor dat u zich welkom voelt.

De zorg is van topniveau, wees maar zeker dat u hier in de watten wordt gelegd! Bovendien wordt u voortdurend gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten.

Huiselijke sfeer

In dit woon- en zorghuis is alles ingericht om uw comfort te optimaliseren. Alle kamers zijn tot in de puntjes verzorgd en ook aan koppels is gedacht. Binnen of buiten? Hier heerst gezelligheid en comfortabele hoekjes zorgen voor een huiselijke sfeer. 

Aldante, meer dan genoeg te beleven 

Aldante is gelegen in een prachtige omgeving, maar ook binnen valt wat te beleven. Lekkere dingen proeven tijdens een kookworkshop, een potje petanque of turn- en zitoefeningen: het wordt hier allemaal met veel enthousiasme onthaald.

U kan steeds voor een spannend boek terecht in de bibliotheek en daarnaast spelen we ook regelmatig gezelschapsspelletjes. Ook een uitstapje naar het Scheutbos of het prachtige park van de Basiliek van Koekelberg is nooit veraf. 

Ons woonzorgcentrum in Koekelberg: voor tijdelijke of langdurige zorg

Aldante is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Koekelberg ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Koekelberg zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Koekelberg om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Koekelberg. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Koekelberg geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Koekelberg bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum Aldante Koekelberg! 

"Ik geniet enorm van de combinatie tussen de rustgevende natuur en de bruisende stad."

Bewoner van Aldante

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

  • Woonzorgcentrum (ROB)

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt gestimuleerd. Ons veelzijdige zorgaanbod voldoet aan al uw noden en zorgt voor een comfortabele leefervaring.

  • Verpleging

  • Verzorging 

  • Ergotherapie

  • Kinesitherapie

Faciliteiten

In deze fijne omgeving staat luxe en een kwalitatief zorgaanbod centraal. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

  • Manicure/pedicure

  • Cafetaria/bar

  • Terras

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 02 412 13 10

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.