De La Paix

Woonzorgcentrum

Dringende opname

De-La-Paix-woonzorgcentrum-maison-de-repos-Evere-Vulpia

Beleef meer

Culinaire verwennerij is in woon- en zorghuis De La Paix nooit veraf. Regionale seizoensgerechten garanderen een fijne eetervaring voor de bewoners en de familie. Schuif gerust aan bij de pannenkoekenslag, een spaghetti avond of een andere gelegenheid. Hier wordt goed getafeld en geleefd!

Op het gelijkvloers bevinden zich heel wat gemeenschappelijke ruimtes zoals de cafetaria, de kiné en ergo ruimte en de keuken waar dagelijks vers wordt gekookt. Ook vindt u hier nog een grote polyvalente ruimte die wordt ingezet voor allerhande activiteiten die dagelijks worden georganiseerd. 

In De La Paix houden we graag onze bewoners actief: opvallend is ons grote aantal activiteiten met de bewoners. Iedere dag staat er iets anders op het programma. Zang- en dansactiviteiten, een kookworkshop, een dosis yoga of wat tuinieren? Keuze zat, en we doen er dan ook alles aan om u vitaal en energiek te houden. Geheugenspelletjes, lezen, voor dieren zorgen, crea of activiteiten met de buurt worden gesmaakt door onze bewoners. Geregeld gaan we samen op uitstap naar Pairi Daiza of voor een midweekje naar zee.

bewoners lachen aan tafel

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 02 215 90 78

02 215 90 78