Mettewie

Assistentiewoningen

Mettewie-woonzorgcentrum-Sint-Jans-Molenbeek-Vulpia

Wonen met zicht op
de Basiliek van Koekelberg

De hoogste verdiepingen van woon- en zorghuis Mettewie omvatten assistentiewoningen met een verbluffend uitzicht over Brussel.  De woningen zijn gelegen op één van de mooiste lanen in Sint-Jans Molenbeek, op een boogscheut van het Scheutbospark en het centrum van de hoofdstad. In het groen en toch centraal gelegen, vlakbij een heleboel faciliteiten zoals supermarkten, banken, voeding/kleding en doe-het zelf-zaken. Het beste van beide werelden.

De zekerheid van zorg 

In Mettewie woont u volledig zelfstandig. Toch staat u er niet alleen voor: een handig oproepsysteem laat u toe om snel contact op te nemen met het woon- en zorghuis.

Ook denken we graag mee over oplossingen wanneer u nood heeft aan extra zorg. Zo kan u indien gewenst rekenen op een huishoudhulp of een klusjesdienst. Voelt u na verloop van tijd dat zelfstandig wonen toch wat zwaar wordt? Dan bent u welkom in het woon- en zorghuis op dezelfde prachtige locatie.

Mettewie medewerker met bewoners

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze assistentiewoningen of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 028 97 33 00

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Anderlecht Clos Bizet

Nieuwtjes

Volg ons op Facebook

Bekijk onze nieuwtjes