Arthur

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Kortverblijf

Tijdelijk verblijf

Aanbod

Woon- en zorghuis Arthur, dat zijn 193 comfortabele kamers die van alle gemakken voorzien zijn. De éénpersoonskamers meten zo’n 20m². Woont u graag wat ruimer of met uw partner samen? Dan zijn er ook kamers van 30m² beschikbaar. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer, een ergonomisch bed, tal van andere voorzieningen en heeft ook een persoonlijke deurbel.

Ook de algemene faciliteiten zijn hier tot in de puntjes in orde. Van een gezellige cafetaria en onze brasserie Den Bell, naar een kinéruimte, tot de knusse zithoeken. Onder onze kamers zijn er ook een aantal verblijven ingericht voor kortverblijf. Als u al eens wilt proeven van het leven in het woon- en zorghuis kan u hier dus terecht.

man speelt piano

Het plaatselijke kapsalon is voor de bewoners een ontspannend moment waar ze gezellig kunnen babbelen en waar ook een tasje koffie niet ontbreekt. En misschien nog meer ontspannend zijn de relaxatiebaden en de bijhorende schoonheidszorgen.

De ruime stadstuin, de petanquebaan, de prachtige bloementuin of de bijenkasten op het dak: hier leeft u echt in een uniek stads pareltje. Zo kan u de bijen bewonderen met onze huisimker Bob de Bie en genieten van Arthurs eigen honing! 

Klik op de foto's voor een presentatie