Arthur

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Kortverblijf

Tijdelijk verblijf

Beleef meer

Iedere maand organiseren we wel een uitstap. Bereid u voor op sightseeing met de Touristram, de pracht en praal van de natuur in de Kalmthoutse Heide of een dosis cultuur in het Karrenmuseum van Essen. De uitstapjes naar de horeca zijn ook onvergetelijk: een ijsje eten in Den Draver (Zandhoven), een biertje drinken in Brouwerij De Koninck of frietjes eten in Cafe Den Engel en Bengel zijn erg populair. 

bewoner bij bloemen

‘t Stad leeft, en dat is ook het geval in woon- en zorghuis Arthur. Onze medewerkers zijn enorm gemotiveerd en bieden animatie op maat. We vertrekken vanuit de interesses van onze bewoners en stellen op basis daarvan een kalender op. We organiseren regelmatig themafeesten, pianoconcerten en literaire cafés.

Maar ook onze yoga studio behoort tot de favorieten. In de zomer organiseren we petanque wedstrijden mét een glaasje pastis. Maar ook handwerk of een potje bingo behoren tot de mogelijkheden. 

Daarnaast werkt animatie ook interdisciplinair samen met de ergotherapeut en onze kinesisten. Wij werken samen met het meest innovatieve revalidatie centrum in Europa: Train MZo. Verder organiseren we groepsturnen, ballontennis en activiteiten rond valpreventie. Ook de talrijke koffie- en theemomenten, het krantenuurtje en de geheugentraining kunnen op veel appreciatie van onze bewoners rekenen. 

vrouw schenkt wijn in

Het aanbod aan activiteiten is niet alleen ruim, maar ook veelzijdig met een grote betrokkenheid. Zo komen de kleuters regelmatig op bezoek om samen met de bewoners te turnen. Samen paaseitjes rapen, de kinderkribbe of communievieringen bijwonen: het contact tussen jong en oud is hier echt magisch. 

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 03 216 80 10

::open_description::