Halmolen

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Tijdelijk verblijf

Dringende opname

Halmolen-woonzorgcentrum-Zoersel-Vulpia

Aanbod

In Halmolen voelt u zich meteen thuis: er hangt een kalme en aangename sfeer op verdiepingen als Martinus, De Linde en De Kievit. Het huis beschikt over een capaciteit van 120 woonzorgkamers.

Alle kamers hebben een ruimte van 36m², zijn compleet uitgerust en genieten van zicht op het groen. Iedere kamer beschikt over een elektrisch hoog-laag bed, een flatscreen tv, en een badkamer met inloopdouche en toilet. Een aantal kamers beschikt ook over een balkon. U bent uiteraard volledig vrij om de kamer in te vullen naar uw smaak.

De zonwering zorgt ervoor dat u het nooit te warm krijgt en met de domotica schakelt u zo alles aan en uit. In elke kamer werd ook kabeldistributie en wifi voorzien zodat u van uw favoriete reeks kan genieten. Het oproepsysteem zorgt ervoor dat er altijd verpleegkundige hulp nabij is. 

Ook kortverblijf is mogelijk in dit woon- en zorghuis. Als bewoner blijft u maximum twee maanden, meestal om te revalideren. Er zijn ook heel wat mensen die gewoon graag al eens komen proeven van het leven hier.