Halmolen

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Tijdelijk verblijf

Dringende opname

Halmolen-woonzorgcentrum-Zoersel-Vulpia

Beleef meer

Het bos verkennen, in open lucht fitnessen of het rustige centrum van Halle een halve kilometer verder bezoeken en een terrasje doen bij de lokale horeca? In dit woon- en zorghuis blijft u niet al te veel stilzitten. Er worden tal van activiteiten georganiseerd waaraan u kunt deelnemen, een uitstapje naar het shoppingcenter staat zelfs op de planning. Samen een film kijken, petanque, dierenverzorging, een danspasje zetten tijdens het maandelijkse optreden, een ritje door het bos op de huifkar of gezelschapsspelletjes spelen? Keuze zat, en we doen er dan ook alles aan om u vitaal en energiek te houden. Daarnaast is het ook nog eens de ideale omgeving om goed te ontspannen.

Even pauzeren doet u met een kruiswoordpuzzel op het terras, of met een gezellig gesprekje in de cafetaria. Maar ook in de bibliotheek is het leuk zitten en het kapsalon is een ware trekpleister. Onze kapsters zijn altijd in voor een praatje en zijn drie dagen per week aanwezig. Hadden we trouwens de jaarlijkse kerstmarkt al vermeld?

Culinaire verwennerij is in Halmolen nooit veraf. Regionale gerechten garanderen een fijne eetervaring voor de bewoners en de familie. Schuif gerust aan bij de nieuwjaarsbrunch, een luxe ontbijtbuffet, een mosselsouper of bij een andere gelegenheid. Daarnaast heeft ook u inspraak in de gerechten: twee keer per jaar komen de bewoners en de kok samen om te bespreken. Hier wordt goed getafeld en geleefd! Daarnaast zijn er nog talrijke eet- en drinkgelegenheden in de buurt. 

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 03 380 12 00

::open_description::