La Chartreuse

Woonzorgcentrum

Dringende opname

La Chartreuse: in het groen, nabij de stad

Komt u tot rust in de natuur, houdt u van een levendige omgeving en wenst u ondersteunende zorg te krijgen zonder aan zelfstandigheid in te boeten?

Chartreuse-maison-de-repos-Luik-Vulpia

Dan is wonen in La Chartreuse echt iets voor u. Dit gezellige woon- en zorghuis ligt op de oostelijke oever van de Maas in Luik, vlak aan het groene Parc des Oblats. De natuurpracht wordt hier aangevuld met het historisch stadscentrum op amper twee kilometer.

En ook binnen valt er heel wat te bezichtigen: het woon- en zorghuis is gevestigd in een klooster uit de 14e eeuw, naadloos overgaand in functionele nieuwbouw. Voelt u zich goed in het groen, en gaat u nog eens graag op schok? Dan zal u zich gauw thuis voelen in La Chartreuse.

Uw wens, onze zorg

In La Chartreuse is er ruimte voor uw noden en vragen. Onze gedreven medewerkers zorgen ervoor dat u zich welkom voelt. De zorg is hier van topniveau, wees maar zeker dat u in de watten wordt gelegd! Bovendien wordt u voortdurend gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. Tijdens de bewonersraad en de verschillende bewoners comités kan u en uw familie al uw opmerkingen kwijt.

Comfort troef

Ons huis werd zodanig ingericht om toegankelijk te zijn voor personen met beperkte mobiliteit (PBM): zowel de binnenruimtes als onze tuin zijn makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bovendien bereikt u dankzij de lift uw bestemming in een mum van tijd. Het huis is ook goed bereikbaar met de auto en heeft een ruime parking.

Ons woonzorgcentrum in Luik: voor tijdelijke of langdurige zorg

La Chartreuse is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Luik ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Luik zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Luik om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Luik. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Luik geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Luik bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum La Chartreuse Luik! 

"De sfeer in het woon- en zorghuis voelt heel huiselijk en dat maakt het zo geweldig!"

Bewoner van La Chartreuse
vrouwen kijken vriendelijk naar elkaar in woonzorgcentrum

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt gestimuleerd. Ons veelzijdige zorgaanbod voldoet aan al uw noden en zorgt voor een comfortabele leefervaring.

 • Verzorging

 • Manicure/pedicure

 • Kinesitherapie

Faciliteiten

In deze fijne omgeving staat luxe en een kwalitatief zorgaanbod centraal. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Kapsalon

 • Klusjesdienst

 • Cafetaria/bar

 • Privéterras

 • Tuin

 • Fitnessruimte

 • Ontspanningsruimte

 • Bed-en linnen wasservice

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 04 340 57 00

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.