La Chartreuse

Assistentiewoningen

Chartreuse-maison-de-repos-Luik-Vulpia

Comfortabel wonen met een fenomenaal uitzicht 

Wonen in La Chartreuse, dat is een thuis vinden in een historische setting in Luik op de oostelijke oever van de Maas en aan het Parc Des Oblats. Deze unieke ligging wordt uitgespeeld in de architectuur: de recent (2016) gerenoveerde assistentiewoningen hebben stuk voor stuk een prachtig uitzicht over de natuur én de stad. Het merendeel van de woningen hebben bovendien een terras met zicht op het park. Ook het levendige stadsdeel Outremeuse is niet veraf, net als het historische stadscentrum. In La Chartreuse woont u te midden de rust van het groen, terwijl er in de omgeving altijd wel wat valt te doen. 

Kwaliteitszorg

In La Chartreuse woont u volledig zelfstandig. Toch staat u er niet alleen voor: een handig oproepsysteem laat u toe om snel contact op te nemen met het aanpalende woon- en zorghuis  "Couvent de la Chartreuse". Hulp is dus steeds nabij. Ook denken we graag mee over oplossingen wanneer u nood heeft aan extra zorg. Voelt u na verloop van tijd dat zelfstandig wonen toch wat zwaar wordt? Dan bent u welkom in het woon- en zorghuis op dezelfde prachtige locatie.

Heel wat te beleven 

Weet dat u ook steeds kunt deelnemen aan de talrijke activiteiten die in het woon- en zorghuis plaatsvinden. Een cultuur uitstap of een bezoekje aan de zoo: het zijn maar enkele voorbeelden van de mogelijkheden.  Maar net zo goed trekt u naar het historische stadscentrum, zet u zich op een terrasje in Luik of haalt u een frisse neus in het Parc des Oblats. Er zijn voldoende winkels in de buurt en u bent er zo met het openbaar vervoer.

"Ik geniet van mijn zelfstandigheid."

Bewoner van La Chartreuse

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt gestimuleerd. Ons veelzijdige zorgaanbod voldoet aan al uw noden en zorgt voor een comfortabele leefervaring.

 • Verzorging

 • Manicure/pedicure

 • Kinesitherapie

Faciliteiten

In deze fijne omgeving staat luxe en een kwalitatief zorgaanbod centraal. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Kapsalon

 • Klusjesdienst

 • Cafetaria/bar

 • Privéterras

 • Tuin

 • Fitnessruimte

 • Ontspanningsruimte

 • Bed-en linnen wasservice

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze assistentiewoningen of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 04 340 57 00

::open_description::