Welkom, Camille Bernard!

Ze startte deze maand in La Vigie.

15/05/2024

Met Camille Bernard staat er een nieuwe collega paraat om de bewoners van Vulpia Premium Living La Vigie te ondersteunen. Ze startte er vorige week als Hospitality & Office Coördinator. We zochten Camille even op voor een kennismakingsgesprek.


Camille, welkom bij Vulpia! Waarom heb je gekozen voor deze job? 

Dankje! Ik heb nogal een atypisch parcours: ik heb marketing gestudeerd en heb daarna verschillende administratieve jobs gedaan. Daarna heb ik gekozen voor de zorg: ik heb verpleegkundige bijgestudeerd en uiteindelijk een eigen thuisverplegingspraktijk gehad, samen met een collega. Na vijf jaar van die praktijk was ik toe aan iets nieuws, en kwam ik via-via in contact met Vulpia. Na enkele gesprekken bleek deze job in La Vigie perfect voor mij!


Had je al eerder een gelijkaardige job gehad?

Nee, niet echt. De functie op zich is nieuw voor mij, maar uiteindelijk komt het neer op het creëren van meer beleving, betrokkenheid aan te gaan en betekenis toe te voegen aan de levens van onze bewoners. Dat kan ik absoluut (lacht)!


Hoe zag je eerste week eruit?

Een beetje hectisch, natuurlijk, maar dat is normaal. We zijn er wel meteen in geslaagd om enkele aanslepende projecten aan te pakken, zoals de lift en de brasserie. Verder geeft Vulpia ons genoeg vrijheid om met ideeën te komen over hoe we La Vigie verder willen uitbouwen. Die ideeën borrelden in die eerste week al helemaal op! 


Waaruit zal je dagtaak bestaan?

In de eerste plaats: de brasserie heropenen. De eerste stappen daartoe zijn al gezet. De brasserie is erg belangrijk voor La Vigie, onze bewoners kijken er erg naar uit om weer in deze centrale ontmoetingsplaats terecht te kunnen.

Daarnaast zal ik samen met mijn collega Charlotte onze bewoners ondersteunen, samen met de vele vrijwilligers activiteiten organiseren, de bewoners zich thuis laten voelen, etc. Kortom: leven in de brouwerij brengen!


Bedankt, Camille, en veel succes!

Merci!