Heb jij een klik met Vulpia?

21/11/2021

In november en december zal Vulpia aanwezig zijn op een aantal jobbeurzen. Onze collega's vertellen je graag én met enthousiasme over werken in de ouderenzorg.

Directeur Jeroen Huygen van WZC Halmolen beet alvast de spits af op zaterdag 20 november en tekende present op de jobbeurs van Malle.

Wil je graag dichtbij huis werken in de regio Zoersel, surf dan alvast even naar de vacatures van Halmolen.

Overzicht aanwezigheid Vulpia op jobbeurzen

Ben jij op zoek naar een job in de zorg in jouw regio of ben je nieuwsgierig naar wat het betekent werken in de ouderenzorg bij Vulpia? De komende tijd zullen er verschillende WZC's van Vulpia aanwezig zijn op jobbeurzen in het hele land.

Gent

in Gent zijn de collega's van Vroonstalle aanwezig op de jobbeurs van de stad Gent ism de VDAB. Heb je Interesse? Kom langs in de Handelsbeurs op dinsdag 23 november tussen 13.30 en 16.30 uur.  Geen inschrijving of afspraak nodig.

Alle info vind je terug op de website van de stad Gent

Turnhout

Hier zijn de collega's van Aan de Kaai en De Nieuwe Kaai aanwezig. Thomas More organiseert op 9 december van 13.00 - 16.00 uur op haar Campus Turnhout (Campus Blairon 800, 2300 Turnhout) één grote, gemeenschappelijke jobbeurs voor afstudeerders van opleidingen uit de sector van zorg en welzijn. 

Meer info vind je terug op de website van Thomas More