Danken doet deugd - Mooie woorden van familie

Deze bedankingsbrief doet inderdaad veel deugd!

18/01/2024

Op vraag van Guido, Carine en Anja, familieleden van bewoonster Julia, delen we deze bedankingsbrief met de buitenwereld.

DANKEN DOET DEUGD …

Vaak gehoorde woorden? Woorden van betekenis?

Voor ons, als kinderen van Julia Smets, zijn het alvast woorden die een hele diepe betekenis hebben als we terugdenken aan haar verblijf in het woonzorgcentrum ’t Spelthof in Lubbeek (Binkom).

Ondanks de negatieve berichtgevingen die we lezen in de kranten en horen in de media over groep Vulpia willen wij ook eens de goede zorgen en de warme menselijkheid van dit woonzorgcentrum in de bloemen zetten.

We willen vanuit heel ons hart iedereen bedanken die van 2019 tot en met 08/01/’24 met hart en ziel gezorgd hebben voor onze lieve moeder. Wat voor haar begon als een revalidatie na het krijgen van een nieuwe schouder, mondde uit in een permanent verblijf. Dat was voor haar heel moeilijk, maar door de goede zorgen en de fijne aanpak van het verplegend personeel vond ze snel haar draai en beleefde ze daar nog een aantal gelukkige jaren. Ze was hier graag en had rust, maar vooral een warme tweede thuis gevonden met nieuwe vrienden.

Helaas werd ze getroffen door een zoveelste longontsteking en moesten we ons voorbereiden op haar afscheid. Voor ons als kinderen een pijnlijk moment. Maar de warmte en bezorgdheid die we gedurende deze laatste vier zware dagen nog extra hebben mogen ondervinden heeft het voor ons draaglijker gemaakt. Het medeleven, de spontane bezoekjes van het verplegend personeel aan haar, de lieve woorden, de kleine gebaren… niets was te veel. We voelden ons zelf veilig en gesteund en vooral… we hebben echt gevoeld hoe geliefd ze was.

Daarom willen we via deze weg nogmaals benadrukken dat het ook een fijne ervaring kan zijn om in een woonzorgcentrum te verblijven en daar een warm plekje te vinden. Daarom nogmaals een dikke 'dankjewel' aan iedereen van ’t Spelthof die ertoe bijgedragen heeft dat onze lieve moeder zich hier echt thuis voelde en nog mooie jaren heeft mogen beleven.

Jullie zitten in ons hart!

Guido, Carine, Anja

Heel erg bedankt voor de mooie woorden, Guido, Carine en Anja. Dat doet ons inderdaad veel deugd.