Duinenzee

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Woon- en zorghuis Duinenzee: uw appartement aan zee was nog nooit zo groot. 

Woon- en zorghuis Duinenzee in De Panne is het perfecte antwoord op de terechte vraag naar modern en persoonlijk zorgwonen.

Modern, klassevol, gezellig en pal aan zee. Hier geniet u van het geluid van de golven , een frontrow view op de duinen, de geur en het kalmerende effect van strand en zee. Dit recent woon- en zorghuis heeft een unieke ligging op het strand van de Panne en torent boven de duinen van het Westhoek natuurreservaat uit. De locatie van dit huis is uniek in Belgë.

Dit luxueuze complex werd op maat en in met gevoel voor stijl gebouwd. De functionaliteit van het design en de inrichting van het gebouw zijn afgestemd op de behoeften van de bewoners : Hier woont u op en in een bijzondere locatie.

Belevingsgerichte zorgwonen op een bijzondere locatie

Duinenzee-woonzorgcentrum-De-Panne-Vulpia

Het adembenemende zicht op de natuur is één ding, ook de zorg is hier van topniveau. Hier krijgt u de zorg op maat waar u nood aan heeft. Kinesitherapie, logopedie, ergotherapie, schoonheidszorgen en medische pedicure, een fitness, een kapperszaak: het is er allemaal.

Terwijl medewerkers u met de glimlach ontzorgen, woont u prettig woon- en leefklimaat, met zinvolle activiteiten en goed sociaal contact.

Een waaier aan activiteiten 

Naast een volledige zorgomkadering organiseren onze medewerkers ook tal van activiteiten. In woon- en zorghuis Duinenzee valt er altijd wat te beleven. Zo trekken we er geregeld op uit, zorgen we voor voldoende beweging en worden speciale dagen uitgebreid gevierd. Maar ook schilderactiviteiten en zo nu en dan een expositie zorgen voor extra beleving. 

De revalidatie, de dagelijkse lichaamsoefeningen en de begeleide fitness en kinesitherapie: hier zit u enkel stil wanneer u dat wenst. Van hersengymnastiek tot ontspannende animatie, de ergotherapeuten kleuren uw dag. Om naar de kapper te gaan hoeft u niet eens de deur uit. De familie op bezoek? De kust en De Panne hebben meer dan voldoende activiteiten voor u in petto, zelfs in de winter. 

Bekijk onze brochure

Ontdek alles over wonen in Duinenzee in De Panne

Ons woonzorgcentrum in De Panne: voor tijdelijke of langdurige zorg

Duinenzee is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te De Panne ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in De Panne zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio De Panne om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te De Panne. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te De Panne geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te De Panne bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum Duinenzee De Panne!

 

"In de zomermaanden is het aangenaam om in de duinen te wandelen. Achteraf drink ik dan een koffietje met mijn vriendinnen op het terras."

Bewoner van Duinenzee

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

 • Ergotherapie

 • Verpleging 

 • Kinesitherapie

 • Verzorging 

 • Sociale assistentie

 • Psychotherapie

 • Logopedie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn state-of-the art in dit recent geopende woon- en zorghuis. 

 • Brasserie

 • Fitnessruimte 

 • Wellness

 • Schoonheidssalon

 • Kapsalon 

 • Pedicure en manicure 

 • Klusjes- en poetsdienst 

 • Zee, duinen en groen  

 • Privétuin 

 • Parking

 • Infraroodsauna en whirlpool

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 058 79 00 79

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.