Vulpia in beeld bij Kanaal Z

Een filmreportage over woon- en zorghuis Arthur

15/12/2022

De woon- en zorghuizen van Vulpia bruisen van het positivisme, van het enthousiasme en van de verbinding. Kortom, onze huizen bruisen van het leven. En dat delen we graag met de wereld.

Toen Kanaal Z ons dan ook contacteerde om een reportage te maken in Arthur, ons woon- en zorghuis in’t hartje van de Antwerpse Koekenstad, twijfelden we geen moment: mooie verhalen verdienen het om mooi in beeld gebracht te worden. Een kolfje naar de hand van Kanaal Z.

Wij, als Vulpia, zijn verheugd met het resultaat en voelen ons trots om onze zorgsector op een positieve, warme en inspirerende manier te mogen belichten. Als Belgisch familiebedrijf zien we het als onze kerntaak om ons DNA elke dag opnieuw te etaleren, zodat onze bewoners en families het zo aangenaam mogelijk kunnen hebben.

Bedankt, Jan De Boeck, directeur van Arthur, voor je uitnodigende gastvrijheid en de sterke vertaling van onze visie, waarden en missie. En bedankt, Kanaal Z, voor de prettige samenwerking en videografische ondersteuning. Camera, set, action: bekijk gauw onze beelden via onderstaande link: 

https://bit.ly/3VWjSV5 

Geniet van het filmpje!