't Neerhof is nu een erkend herstelverblijf!

13/06/2023

't Neerhof is al langer gekend als een modern Woon- en Zorghuis in het hart van de Vlaamse Ardennen. Maar wist u dat deze groene oase van rust nu ook het decor kan worden van uw herstel na een operatie?

 

Vaak moet u na een ingreep al na enkele dagen het ziekenhuis verlaten, maar bent u nog niet klaar om het op uw eentje redden. Had u maar een kinesist, dokter, ergotherapeut, kok, verzorger en psycholoog bij de hand... Klinkt dat als een droom? Wel, in 't Neerhof is deze hele omkadering aanwezig én staat u als hersteller centraal!

 

Sinds eind 2022 is 't Neerhof een erkend herstelverblijf. Iedereen is welkom: korte of lange verblijven, jong en oud, met mantelzorger of alleen. Moet u revalideren na een operatie, een beroerte, een orthopedische of oncologische ingreep, een hart- of longaandoening of zelfs COVID? Voldoet uw thuissituatie niet om optimaal te herstellen? Dan is 't Neerhof uw optimale tijdelijke thuis.

 De kamers en de voorzieningen zijn perfect afgesteld op mensen die moeten herstellen. We hebben een schitterende kine-zaal, heerlijke keuken, 38 nieuwe kamers voor een herstelverblijf, prachtige entertainment-voorzieningen en een fenomenaal uitzicht op het glooiende landschap. Herstellen met zicht op frivole herten en fluitende vogels? In 't Neerhof is het de realiteit!

 

Samen met de dokter, ons multidisciplinaire team en u stellen we een herstelplan op, waarbij u de regie in handen houdt. Wij faciliteren uw herstel op uw manier. U krijgt maximale autonomie als u dat wil én maximale zorg als u dat nodig hebt. Ideaal om in een mum van tijd weer op eigen benen te staan.

 

Wilt u meer informatie? Download onze brochure hier en neem contact op. We doen met plezier al onze troeven uit de doeken.