Wateroverlast in Brugse Vaart

't Neerhof biedt steun en onderdak

19/08/2022

Vulpia? Dat staat voor verbinding en partnership. En toen Brugse Vaart te kampen kreeg met plotse wateroverlast door de felle regenbuien, sprong ‘t Neerhof met veel plezier in de bres.

Om het welzijn van enkele bewoners te vrijwaren, biedt ‘t Neerhof momenteel - aan 12 bewoners van de assistentiewoningen - tijdelijke opvang aan. De kamers werden meteen in gereedheid gebracht, de medewerkers stonden paraat en de getroffen mensen werden gesust. 

Na deze warme en geruststellende opvang met een drankje voor het slapengaan, konden de bewoners rustig bekomen op hun nieuwe kamer en genieten van een deugddoende en welverdiende nachtrust. De dag erop werden ze bovendien vertroeteld met een heerlijk ontbijtbuffet als de perfécte start van een nieuwe dag. En of dat smaakte!

Over een knappe samenwerking tussen twee van onze woon- en zorghuizen gesproken.

Ondertussen is de wateroverlast in Brugse Vaart geheel van de baan door de snelle opvolging van de directie en medewerkers en loopt alles er weer op rolletjes. Met als logisch gevolg? Dat de getroffen bewoners zeer spoedig opnieuw huiswaarts zullen keren!

We wensen hen een veilige terugtocht, bedanken Brugse Vaart voor de kordate aanpak tijdens deze situatie en willen onze lof betuigen aan 't Neerhof, voor hun razendsnelle ondersteuning en flexibiliteit.

Kortom, een knap staaltje teamwork binnen Vulpia!