De officiële opening van Herenhof

Een avond om niet snel te vergeten...

28/09/2022

We moesten het even ‘on hold’ zetten en uitstellen, maar… vorige week konden we officieel de opening van ons woon- en zorghuis Herenhof te Lier vieren!

In aanwezigheid van burgemeester Rik Verwaest en CEO Luc Van Moerzeke organiseerde Vulpia een feestelijke receptie om het recentelijk geopende complex in te huldigen. Een bijzondere site als Herenhof vraagt immers om een bijzondere avond en... het werd dan ook een avond om - letterlijk! - door het lint(je) te gaan van blijdschap!

Bovendien konden de genodigden, aan de hand van een georganiseerde rondleiding door Herenhofs directeur, Isabel Van Gompel, zelf proeven van de bewust nagestreefde versmelting van moderniteit en historiek, van esthetiek en wooncomfort. Een resultaat dat overduidelijk gesmaakt werd door velen. Net als de hapjes, drankjes en muziek achteraf.

Bedankt, Isabel, Kathleen en het voltallige team van Herenhof, voor de geweldige avond, de hartelijke ontvangst en de warme zorgen. Lierke Plezierke: we hebben het allemaal mogen ervaren.