Vulpia viert feest vandaag! Luister en kijk naar Radio Vulpia

01/07/2021

Met een eigen, professionele pop-up radioshow alle onze medewerkers en bewoners op een inspirerende manier met elkaar verbinden ter ere van ons 25jarig bestaan: dat is in een notendop wat we doen vandaag met ‘Radio Vulpia’. Want we vieren feest vandaag

De inhoud van onze radioshow bepaalden onze medewerkers zelf, gaande van interviews met Luc Van Moerzeke, onze CEO en minister van Welzijn Wouter Beke, tot een interactieve quiz. Uiteraard met veel muziek van de werkvloer en interviews met leuke collega’s. Het komt allemaal aan bod vandaag.

Radio is Emotie

Radio verbindt, informeert en entertaint. En laat dat nu net de kracht en ambitie van onze organisatie zijn, mooi toch ! En als Vulpia collega kan je zomaar onderdeel van de uitzending worden, of het nu gaat om een interview, het reageren op een stelling of het meedoen aan een quiz.

 Verrassend verbindend”

 Het pop-up radiostation van Vulpia staat opgesteld in Beukenhof in Kalmthout, Het woon- en zorghuis waar het 25 jaar geleden allemaal begon.

Radio Vulpia is trouwens een manier om collega’s nog beter te leren kennen, zeker in deze periode.  Iedere collega en bewoner van Vulpia kan via een afgeschermde stream meeluisteren, waar ook ter wereld: Ja, dit is ons station, dit is Vulpia ! Het versterkt de onderlinge band. Bovendien leidt samen (medewerkers én bewoners) naar je eigen pop-up radiostation luisteren tot meer werkplezier, daar twijfelen we niet aan.

Live Radio Vulpia

Niemand minder dan onze eigen collega Lynn Pelgroms neemt samen met Olivier Arnould de presentatie voor haar rekening.

Onze radio dj's staan in de startblokken

Dus vandaag is het luisteren en genieten voor onze medewerkers. En zeker ook voor onze bewoners. Zij luisteren en kijken ook naar de uitzending. En dit onder het genot van een feestelijk buffet, gevolgd door koffie en taart.

Luister en kijk live naar op 1 juli van 12u tem 16 u naar Radio Vulpia