Beleving en plezier in Tombeekheyde

05/05/2021

In Tombeekheyde besteden we veel aandacht aan de innerlijke én de uiterlijke mens. Wie er goed uitziet en beweegt, voelt zich ook goed/beter. Onlangs organiseerden we een spetterende verwenweek. Nu alle bewoners ingeënt zijn, een mooi moment om extra de nadruk te leggen op het samen beleven van fijne activiteiten. En dit op een ludieke en jazeker kwieke manier.

De week startte en eindigde met het verwennen van de innerlijke mens. Culinaire verwennerij is hier namelijk nooit veraf. De afternoon tea party en op vrijdag, als afsluiter, een heerlijk koud buffet, gevolgd door een 'nostalgisch dansfeest' waren zeker niet de enige hoogtepunten tijdens deze week. We staan immers bekend om onze leuke animatiewerking en creativiteit.

Deze week stak dan ook boordevol met activiteiten die onze bewoners leuk vinden. Een goed gevulde agenda met afwisselend plezier, een beetje competitie (bingo, ... ) en... Wellness. Iedereen eens extra in de watten leggen in deze uitdagende periode was en is meer dan welkom.

De historiek van het gebouw, haar architectuur en directe omgeving is zeker een bezoekje waard ... in post-covid tijden