Kom lunchen in Brasserie Duinenzee!

Geniet vanaf 12 juli van de kookkunsten van chef Dario De Wulf.

11/07/2023

Heerlijk lunchen met zicht op de duinen en de zee? Vanaf 12 juli 2023 kan dat in onze eigen Brasserie Duinenzee, op het gelijkvloers van het gelijknamige Vulpia-huis.

Samen met de ambitieuze chef-kok Dario De Wulf werkten we een geweldig en toegankelijk lunchmenu uit. Denk aan een kleine, wisselende en lokaal geïnspireerde kaart, met af en toe een surprise du chef. En we zijn nu al zeker dat we de lekkerste kroketjes van de Belgische kust aanbieden!

Brasserie Duinenzee is gelegen op het gelijkvloers van ons gebouw. Verwacht je aan een rustige en inspirerende omgeving, een schitterend uitzicht en een hartelijke bediening.

Iedereen is welkom in Brasserie Duinenzee. De prijzen zijn zeer toegankelijk en onze bewoners genieten bovendien nog van een bijkomende bewonerskorting!

Kom het zeker eens proberen. Brasserie Duinenzee is elke dag van woensdag tot en met zondag open van 11.30 uur tot 18 uur. De lunch wordt geserveerd tot 14 uur. Reserveer via brasserie@residentieduinenzee.be of via 0476/78.07.64

Dagmenu's 12 juli - 16 juli

€ 13,5 pp voor bewoners (zonder drank) / € 19,5 pp voor niet-bewoners (zonder drank)

Woensdag 12 juli: Witloofroomsoep - Kalkoengebraad archiduc, aardappelkroketjes - Mokka-ijs met gezouten karamel

Donderdag 13 juli: Waterkers velouté - Kruidige gehaktballetjes op Provençaalse wijze, gebakken rijst - Zomers soepje van fruit met sorbet

Vrijdag 14 juli: Soep van jonge rapen met radijs - Kalfblanket op klassieke wijze, puree met fijne kruiden - Vanille-ijs met coulis en slagroom

Zaterdag 15 juli: Bloemkoolsoep - Trio van vis, jonge prei, schaaldierenjus en grijze garnalen - Crème brûlé-taart

Zondag 16 juli: Tomatensoep met basilicum en balletjes - Steak tartaar (american garni) met slaatje en frietjes - Aardbeien met ijs en slagroom

Kreeftenweekend

In het weekend van 21, 22 en 23 juli houden we een kreeftenweekend. Op het menu (€ 42,5 zonder dranken):

Halve kreeft Belle-vue

**

Halve kreeft in de oven gebakken in kruidenboter, geflambeerd met pastis en fijne kruiden, gekonfijte groentjes

**

Mousse van rood fruit, aardbeienijs, frambozen en crumble van meringue

Reserveer snel (ten laatste op 18 juli) via brasserie@residentieduinenzee.be of via 0476/78.07.64. Wilt u het menu thuis proberen? U kan een bestelling afhalen of laten leveren!

Wil jij ook bewoner van Duinenzee worden en elke dag genieten van de kookkunsten van chef Dario? Word dan huurder of eigenaar van een van onze assistentiewoningen!